Бразильський конкурс найкрасивіших сідниць Miss BumBum випустив дитячу ляльку із надто перебільшеними пропорціями, які обурили батьків і психологів. Про це повідомляє The Sun.

Сідниці ляльки Барбі, одягненої в жовтий купальник з зеленими вставками, виглядають неприродно великими, проте організатори змагання стверджують, що у їх Барбі «справжні бразильські форми».

Батьки розкритикували іграшку за те, що вона може травмувати психіку дітей і спотворити їх уявлення про жіноче тіло. Вони вирішили написати лист організаторам конкурсу з вимогою припинити виробництво ляльок «заради благополуччя дітей».

"Це дуже серйозно. Неможливо досягти таких форм без пластичної хірургії », - прокоментувала кандидат в депутати на майбутніх виборах в бразильський парламент Сара Вінтер і запропонувала притягнути організаторів Miss BumBum до відповідальності.

Професор соціальної психології і феміністка Ленізіо Борхес підтримала обурених, назвавши ляльку збоченням.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

На всі претензії засновник конкурсу Miss BumBum Какау Олівер відповів, що діти - не його аудиторія.

У квітні Олівер назвав сідниці учасниці реаліті-шоу «Сімейство Кардашьян» Кім Кардашьян «причиною національної заклопотаності» і закликав жінок перестати копіювати фігуру телезірки. «Вона стала єдиним ідеалом. Кожна жінка в Бразилії хоче її форми », - розповів Олівер.

Раніше "Знай.uа" писав про те, що у Великобританії модель і інтернет-зірка Марія Стар Делгайдис, прагнучи досягти параметрів світської левиці Кім Кардашьян, збільшила сідниці хірургічним шляхом настільки, що не може сидіти і нормально ходити. Це вже далеко не перша пластична операція Стар, але раніше дівчина майже завжди залишалася задоволена результатом. Однак остання операція, яка майже допомогла Марії переплюнути Кардашьян, призвела до того, що вона тепер відчуває страшний дискомфорт - їй дуже важко ходити. Більше того – вона зовсім не може сидіти. Під час зйомок одного з британських ток-шоу Стар зізналася, що найближчим часом хоче позбутися імплантатів, щоб повернути собі колишні форми.