У Києві націоналісти напали на екс-нардепа

У Києві члени націоналістичного спільноти С14 вчинили напад на Наталію Вітренко, лідера "Прогресивної соціалістичної партії України".

Біля Окружного адміністративного суду м. Києва на Вітренко і тих, хто її супроводжував, накинулася група хлопців.

Відео нападу виклав на своїй сторінці в Facebook Сергій Мазур, активіст С14.

Під патріотичні гасла націоналісти облили їх білою рідиною і пообіцяли, що "коммунякам" не буде спокою на українській землі".

"Комуністи на чолі з Вітренко прийшли позиватися в Окружний адмінсуд. Їм не подобається, що їх "безкарно" кошмарять патріоти і не дають махати червоними ганчірками на Дев'яте травня", ― написав Мазур.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Комуністи на чолі з Вітренко прийшли судитись в Окружний адмінсуд. Їм не подобається, що їх “безкарно” кошмарять патріоти і не дають махати червоними ганчірками на девятомая. За це отримали привітик від С14. Не буде спокою Вітренко і Ко на українській землі.😊 #С14

Posted by Сергій Мазур on Thursday, 26 April 2018

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в історичній частині української столиці, а саме на Лисій горі, активисты організації C14 розвалили і підпалили табір ромів, які використовували цей шматок землі в якості місця проживання протягом тривалого часу. Про це стало відомо завдяки повідомленням одного з активістів у Facebook.

Напередодні ромів попереджали, що з місця їх проживання в історичній місцевості варто поїхати, однак не всі виконали умову.

Також портал повідомляв про те, що поліція Києва почала дві кримінальні провадження після публікації відео розгрому табору ромів на Лисій горі в столиці, який стався в суботу, 21 квітня. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Слідчим відділом Голосіївського управління поліції після проведення першочергової перевірки порушено кримінальну виробництво за ст. 161 (Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії) та ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Крім того, нагадаємо, що учасники радикальної організації С14 увірвалися на територію Києво-Печерської Лаври. Там вони зірвали шеврони з співробітників охорони і «зловили» настоятеля лаври владику Павла.

На своїй сторінці у Facebook радикали написали: «Екскурсія націоналістів по лаврі. В результаті є два зрізаних шеврона козачків. Також спіймали настоятеля Лаври".