Російська співачка Анжеліка Варум більше не буде виконувати пісню "Зимова вишня", оскільки у багатьох вона викликає асоціацію з трагічною пожежею в однойменному торговому центрі в Кемерово. Про це пише РИА Новости з посиланням на чоловіка виконавиці Леоніда Агутіна.

За його словами, рішення про відмову від пісні Варум прийняла самостійно.

"Ні, вона не радилася. Ми посумували про те, що це була гарна пісня, дуже шкода", - сказав Агутін.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

При цьому зіркова пара не виключає, що коли-небудь пісня перестане асоціюватися з трагедією в Кемерово. Однак, за словами музиканта, "зараз це взагалі не представляється можливим".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", велика пожежа сталася 25-26 березня 2018 року в місті Кемерово. Пожежі був привласнений третій номер складності за п'ятибальною шкалою, на території Кемеровської області було введено режим "Надзвичайна ситуація" федерального рівня і оголошений федеральний рівень реагування. В результаті пожежі загинуло 60 осіб, у тому числі 41 дитина.

Пожежа ставла другою і найбільшою в історії сучасної Росії за кількістю жертв після пожежі в пермському нічному клубі "Хромая лошадь" в 2009 році, в якій загинуло 156 осіб.

Нагадаємо, продна з зотрудниц згорілого кемеровського торгового центру "Зимова вишня" під час пожежі намагалася врятувати телевізор. Про це повідомляє "Інтерфакс".

Одна з потерпілих у справі трагедії в ТЦ Ксенія Зіміна розповіла про дії персоналу під час НП. Її промова прозвучала під час судового засідання щодо розгляду скарги на арешт обвинуваченого у недбалості пожежного Сергія Геніна.

"Я відштовхнула аніматора, яка бігла вниз по сходах і тягла телевізор", – розповіла Зіміна.

В цей час пожежники, за її словами, "бігали по сторонах і не знали, що робити".

Нагадаємо, головний державний інспектор з пожежного нагляду МНС Росії Рінат Єнікєєв заявив, що для того, щоб жертвам жахливої пожежі в ТЦ "Зимова вишня" в Кемерово, яка сталася у неділю, 25 березня, вдалося врятуватися, їм потрібно було покинути будівлю через п'ять хвилин після початку пожежі.