На 27 квітня астрологи склали гороскоп, згідно з яким представникам усіх знаків Зодіаку потрібно уважніше ставитися до своїх близьких. Про це повідомляють ЗМІ.

Овен

Присвятіть вашій коханій людині якогось вірша. Чи п'єсу. Або подвиг на худий кінець – убийте дракона або помийте посуд.

Телець

Вашій коханій людині буде непросто втрутитися у ваш і без того перевантажений розклад і схопити хоча б годину вашого вільного часу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Близнюки

Вам варто викроїти хоча б хвилинку на відверту розмову з вашою коханою людиною. Ця розмова може дати більше, ніж різні натяки, погрози або спроби довести щось діями або їх відсутністю.

Рак

Ваш улюблений чоловік буде особливо ніжний, трепетний і романтичний по відношенню до вас. Причому іноді вас це буде навіть трохи дратувати, бо це здасться перебільшеним і неправдоподібним, причому абсолютно марно. Цінуйте момент: таке навряд чи скоро повториться.

Лев

Варто як можна більше часу приділити вашій коханій людині. Їй просто необхідні будуть ваші увага, ласка і турбота.

Діва

Вашій коханій людині буде досить важко змиритися з тим, що закінчився якийсь черговий етап ваших із нею стосунків.

Терези

Краще з дому нікуди не виходити. І свою половинку не випускати. Тому що за дверима вашого будинку вас чекає стільки несподіванок і неприємностей, що ви повернетеся туди зовсім іншою людиною.

Скорпіон

У цей день постарайтеся бути уважними до проблем друзів вашої улюбленої людини. Цілком може статися так, що саме ви зможете їх вирішити.

Стрілець

Сім'я Стрільців нині буде виглядати зразковою - ви усе будете робити разом, перебуваючи в мирі та злагоді.

Козеріг

Ваш улюблений чоловік підніметься в ваших очах, причому в незалежності від того, чи зробить він що-небудь для цього чи ні. Просто так вже складуться карти на гадальном столику долі.

Водолій

Вам буде не вистачати уваги вашої коханої людини, тому ви підете на будь-які хитрощі для того, щоб роздобути собі ще шматочок цієї коштовності.

Риби

Ви будете схильні до того, щоб намагатися передбачити своє далеке майбутнє, а також майбутнє ваших відносин із вашою коханою людиною.

Дивіться сюжет про гороскоп