27 квітня астрологи радять навчитися говорити "ні", а також слухати свій шлунок, аби уникнути неприємностей. Про це повідомляють ЗМІ.

Овен

Задоволення своїх не сексуальних потреб може поставити під загрозу сексуальне задоволення, так як воно вам може стати не під силу.

Телець

Сьогодні вам присниться сон підвищеної еротичності, що спонукає вас на небувалі еротичні подвиги. Не опирайтеся цьому бажанню, направте його в правильному напрямку в бік людини, яка напевно оцінить і зрозуміє все те, що ви хочете з нею зробити.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Близнюки

У цей день ваш партнер дізнається якісь пікантні подробиці вашого інтимного життя, які ви не хотіли йому розповідати.

Рак

Нагодуйте партнера вечерею з чого попало, але обов'язково скажіть на десерт, що насипали туди афродізіака, і, здається, трохи перевищили дозу.

Лев

Левам астрологи рекомендують дати відпочинок собі і своєму тілу і не йти на приводу у вашого партнера, потураючи його сексуальним бажанням.

Діва

У цей день в тому випадку, якщо у вас не буде виходити щось з того, що ваш партнер дуже розраховує, не турбуйтеся. Спробуйте зробити що-небудь інше.

Терези

На превеликий жаль, партнер сьогодні може відмовитися приділити сексу належну увагу. Помститеся йому – влаштуйте показові виступи із самозадоволення у нього на очах.

Скорпіон

Скорпіонів сьогодні дуже надихає спостереження за шлюбними іграми представників тваринного світу. Тому "для затравки" перед тим, як відправитися в постіль, можете подивитися який-небудь фільм про приматів або дельфінів.

Стрілець

Сьогодні ваш партнер може бути надто вимогливим у ліжку. Можливо, він попросить вас зробити щось, до чого ви будете не зовсім готові.

Козеріг

У цей день вам буде особливо комфортно в обіймах вашого партнера. Навіть якщо нічого грайливо-інтимного між вами не станеться, вам просто дуже добре буде лежати поруч.

Водолій

Водолії залишаться вірними сьогодні своїй природній запальності й запалу: їх статевий партнер виведе їх із себе не на жарт своєю впертістю і небажанням експериментувати.

Риби

Сьогодні день виконання одного найзаповітнішого бажання. Якщо це бажання правильно сформулювати, звичайно.

Дивіться сюжет про гороскоп