Навіть якщо ти дуже впевнена в собі дівчина, перед першим побаченням з хлопцем, який тобі дуже подобається, ти можеш відчути розгубленість.

Однак, переживати не варто. Допомогою тобі у цій важливій справі стануть кілька тем, які допоможуть розрядити обстановку, згладити незручність і налаштувати цікавий діалог з потенційним бойфрендом.

Робота

Хоббі та улюблена робота - це те, про що дівчата можуть розмовляти годинами, і їм ніколи не набридне. Хлопці в цьому мало чим відрізняються від представниць прекрасної статі.

Тому в першу чергу поцікався, чим він займається (навіть якщо ти в загальних рисах вже знаєш про це) і не втомлюйся ставити уточнюючі запитання. Повага та увага до того, що робить партнер - одне з ключових інгредієнтів для щасливих стосунків. Починай будувати такі відносини з першого побачення.



Фільми

Задати питання про список улюблених фільмів - це не лише спосіб краще пізнати малознайому тобі людину. Крім того, таким чином ти демонструєш свій інтерес до вподобань (можливо, твого майбутнього) хлопця. Він це точно оцінить і, якщо він не байдужий егоїст, то запитає тебе про те ж.

І якщо ти любиш мелодрами і героїню Бріджит Джонс, а він - Трансформерів і фільми жахів, не поспішай ставити на ваших стосунках хрест.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Розмови про фільми - прекрасний привід, тому що під час переказу сюжету і цитат улюблених героїв всі ми найчастіше проводимо паралелі з реальним життям. Так що перша задушевна бесіда - це реальність уже на першому побаченні, перевірено.



Дитячі спогади

Мало хто любить слухати чужі історії з дитинства. Виняток становлять лише ті, хто щиро відчуває до тебе симпатію.

Тому подібна розмова - це відмінний спосіб перевірити, наскільки ти цікава хлопцю. Але з цією темою потрібно бути обережною: для початку розкажи щось про себе і подивися, як він реагує (можливо, його спогади не настільки райдужні і він не захоче ними ділитися). Якщо активно слухає і бере участь в розмові - прекрасно, тоді задавай зустрічне запитання.

Дівчата завжди хочуть виглядати красиво. У гонитві за бездоганною зовнішністю панночки виснажують себе спортом і дієтами, витрачають купу грошей на красу.

Тим часом багато чоловіків кохають свою половинку саме за її "вади" і недосконалості.

Раніше портал "Знай.ua" розповідав про те, які несподівані речі подобаються хлопцям.