26 квітня перша леді США Меланія Трамп відсвяткувала свій 48 день народження. Ми підготували цікаві факти про неї.

Майбутня перша леді Меланія Кнавс (дівоче прізвище. – ред.) народилася в місті Севніца, що у Словенії. Поступила на факультет архітектури і дизайну у Люблінський університет, але кинула вуз після першого курсу і переїхала до Італії.

У 16 років дівчина почала кар’єру моделі, виступала на показах мод у Мілані та Парижі.


Фото Меланії друкували на обкладинках Vogue, Harper’s Bazaar, Ocean Drive, In Style, New York Magazine, Avenue, Allure, Vanity Fair, Self, Glamour, Elle. Також вона знялася у фільмі "Зразковий самець".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Меланія домоглася значного успіху на терені модельного бізнесу, знімалася для різних журналів, і для чоловічих - теж.

Меланія і Дональд познайомилися у вересні 1998 року, під час Нью-Йоркського Тижня моди. Дональду на той момент було 52 роки, а Меланії – 28 років.

Відомо, що у відповідь на прохання про номер телефону вона відмовила Дональду і попросила його натомість дати їй свій. За словами Меланії, вона так зробила, бо не хотіла стати "однією з тих, кому він дзвонить сам".

"Я хотіла перевірити його наміри, який телефон він мені дасть – особистий чи робочий. Так ось Дональд написав мені всі свої номери. Я зателефонувала йому через тиждень. Ми відразу відчули спорідненість душ, але я не сходила з розуму за ним. І, думаю, він це відразу помітив", – розповідала Меланія журналу GQ.

З цього часу життя її корінним чином змінилася. Дівчина підкорила красою багатого бізнесмена, і у них почався бурхливий роман. Трамп не приховував своєї закоханості і називав Мелані "коханням свого життя".

Одруження закоханої пари відбулося в 2005 році у Флориді. Вінчання відбувалося 22 січня в Єпископальній церкві містечка Виїзда в Палм-Біч. Весільний бенкет проходив в маєтку Трампа Mar-a-Lago.

На Мелані в день одруження була сукня Dior авторства Джона Гальяно. Вона коштувала $200 тис. і важила 20 кілограмів. Спеціальні помічники допомагали їй сісти в автомобіль. Гігантський весільний торт був покритий трьома тисячами свіжих троянд.

На весіллі були присутні знамениті бізнесмени, артисти, музиканти. До речі кажучи, американське громадянство дружина бізнесмена отримала тільки в 2006 році.

Церемонію відвідали Біл і Хіларі Клінтон. Вони подарували музичний подарунок молодятам - перероблену пісеньку з мультфільму "Красуня і чудовисько". Можливо, цей подарунок і проклав прірву між Дональдом і Хілларі, та послужив початком їх уїдливих перепалок під час передвиборних дебатів. Хоча в політиці часто нерозлучні друзі стають непримиренними опонентами

У 2006 році у подружжя народився син Беррон Вільям. Це п'ята дитина Дональда Трампа. Батьки відзначили народження сина виступом на радіо.

Кілька років тому Меланія Трамп запустила ювелірну колекцію власного дизайну для бренду QVC. Перстені, браслети і сережки від першої леді коштують від $30 до $200, але виглядають при цьому на мільйон.

Вона використовувала великі камені і поєднання великої кількості складних деталей. У колекцію також увійшов масивний годинник з багатою обробкою.

До слова, Меланія знає 5 мов: словенську, англійську, французьку, сербську і німецьку.

Нещодавно воскова фігура Меланії Трамп з’явилася у нью-йоркській філії музею мадам Тюссо, повідомляє NBC News.

Фігура першої леді США є частиною експозиції під назвою Give Melania a Voice (Дайте Мелані висловитися), яка дозволить відвідувачам публікувати повідомлення від імені дружини президента на сторінці музею в Twitter з 26 квітня по 31 травня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина американського президента Дональда Трампа на зустріч з французькою президентською парою в Білому домі з'явилась в чарівному білосніжному образі.

Для заходу Меланія одягнула білосніжний костюм Michael Kors, витончені туфлі-човники Christian Louboutin з високими підборами та довершила образ капелюхом з широкими полями Hervé Pierre.

Модні видання назвали вбрання Меланії Трамп одним з найбільш вдалих, навіть незважаючи на те, що вона вибрала американський, а не французький бренд, як того вимагають негласні правила дрес-коду на зустрічах з представниками інших країн.