Користувачі мережі піддали глузуванню знімок, на якому красуються двоє терористів, один з яких тримає у руках серп, а інший – молот.

Знімок в Twitter опублікував блогер під ніком Necro Mancer. "Робочий і колгоспниця", - йдеться у підписі до фото.

"Косити і забивати - це їх усі", "Це що, прелюдія гей-порно?", - коментують користувачі мережі безглузде фото. "Робочий і колгоспниця" - пам'ятник-"символ" радянської епохи, який представляє собою скульптурну групу з чоловічої і жіночої фігур з піднятими над головами серпом і молотом.

"Робочий і колгоспниця" - історія пам'ятника - відео:

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" українським військовим, які побували в зоні бойових дій, потрібна психологічна реабілітація. Існуючі норми передбачають таку процедуру, але бюрократи її не виконують.

Військовим прокурором Андрієм Матіасом підтверджені жахливі цифри. Виявляється, за весь час проведення АТО, 554 українських військовослужбовців покінчили з собою. Це по меншій мірі, тому що частина випадків зведення рахунків із життям могли на місцях видавати за втрати в результаті ведення бойових дій.

Матіас стверджує, що бюджетні гроші на психологічну реабілітацію військових виділяються, але не витрачаються українськими бюрократами.