Офіційних заяв від компанії про відключення сервісу Google Play Music поки що не надходило. Однак фанати сервісу вже давно чують на просторах інтернету інформацію про його швидке закриття. На зміну йому має прийти більш вдосконалений музичний сервіс.

YouTube Remix активно готується до свого релізу. Він відбудеться вже в цьому році. Сервіс буде працювати по підписці на нього і стане майбутньої стриминговой музичної майданчиком. У зв'язку з цим, за чутками, буде повністю відключена існуюча зараз музична служба Google Play Music.

Remix по своїй системі нагадує Spotify. Він пропонує користувачам слухати треки з пошуку. Деякі функції, наприклад перегляд кліпів, будуть перейняті у YouTube.

Новинка все ж збереже кілька функцій звичного і улюбленого багатьма музичного сервісу Google Play Music. Це буде система рекомендацій, "розумний" плейлист, збірки пісень в залежності від часу доби і деякі інші можливості.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Проект очолив колишній менеджер Warner Music і нинішній керівник музичного напряму YouTube Ліор Коен. З чуток відомо, що компанія Google вже склала всі необхідні договори з усіма великими звукозаписними лейблами.

Проте офіційної заяви про злиття Play YouTube Music Remix від компанії Google ще не надходило. Прес-служба лише нагадала, що раніше було оголошено про злиття продуктових команд YouTube Music і Google Play, але запевнили, що "сьогодні для користувачів нічого не зміниться".

Раніше компанія Google вже робила спроби створення популярного сервісу потокового як Apple Music або Spotify, проте всі вони виявилися не дуже успішними.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" компанія Opera Software представила новий мобільний браузер под назвою Opera Touch.

Новинка оптимізована для управління однією рукою і синхронізується з десктопної версією Opera без необхідності введення пароля або логіну.