Режисер оригінального фільму жахів "Хелловін" 1978 року Джон Карпентер назвав їм'я режисера, який перезніматиме стрічку. Ним став автор багатьох комедій Девід Гордон Грін.

"Так ви хочете революцію? Ось анонс того, на що ви так чекали: Девід Гордон Грін і Денні МакБрайд приєднуються до зйомок нового Хелловіну", - написав Карпентер на сторінці у Facebook.

Читайте також: У мережі з'явився перший трейлер перезапуску фільму про ляльку Чакі

Денні МакБрайд брав участь у фільмах, які знімав Грін. У новому проекті він стане одним зі сценаристів. Виконавчим продюсером римейку "Хелловіну" стане Карпентер. Він, ймовірно, напише також саудтрект.

Девід Гордон Грін зняв такі відомі комедії, як "Ананасовий експрес: Сиджу, курю" та "Хоробрі Перцем".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Оригінальний фільм "Хелловін" вважається класикою фільмів жахів. В ньому розповідається історія маніяка Майкла Маєрса. Прем'єра "Хеллоуїн повертається" відбудеться восени 2018 року.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вийшов трейлер продовження відомого фільму жахів "Дзвінок".