У Мережі набирає популярності оригінальний кавер на пісню "Ніно" Олега Винника. Власну обробку відомої композиції представив одеський чоловічий вокальний секстет DukeTime.

Хлопці показали, як би звучала композиція в різних куточках світу.

Національний музичний колорит семи країн учасники колективу створювали безпосередньо за допомогою своїх голосів, без використання яких-небудь інструментів. Зокрема, DukeTime a capella переспівали відомий трек феномену української сцени на грузинський, ямайський, балканський, іспанський, африканський, єврейський і ватиканський мотиви.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Как ранее сообщал портал "Знай.ua", на Волині для збору коштів на добудову храму УПЦ (КП), що знаходиться на Донеччині проведуть інтернет-аукціон, на якому кожен зможе придбати унікальні речі, наприклад, одну із футболок Олега Винника або піджак Павла Зіброва, чи особисту річ нині покійного міського голови Миколи Романюка.

Чотири провідні волинські інтернет-видання проведуть благодійний аукціон, виручені кошти якого віддадуть на завершення будівництва храму Святого Миколая Чудотворця в місті-побратимі Луцька — Волновасі на Донеччині.

Нагадаємо, Олег Винник оголосив про старт масштабного Всеукраїнського туру, який охопить найбільші концертні майданчики, а також понад десяток стадіонів країни.

З новою програмою "Ти в курсі" артист проїде більше 30 міст, дасть близько 45 концертів для 200 тис. глядачів.

Відмітимо, український співак Олег Винник показав, як йому вдається підтримувати себе у формі. Харизматичний співак зовсім себе не шкодує.

Олег Винник - ще той трудяга. Артист не обходить жодної можливості зайнятися спортом, щоб підтримувати тіло в формі.

І на гастролях, і вдома співак знаходить час для спорту. Такі старання не проходять даром, адже фанатки Олега Винника обожнюють не тільки його пісні, а й мілуюються зовнішністю зірки. Сьогодні Винник вирішив відкрити таємницю своїх тренувань і самостійно змонтував відео з останніх занять.