Останнім часом в Україні значно зросла кількість збройних нападів, пограбувань та сутичок. В більшості випадків, як показують зведені дані поліції, беруть участь особи кавказької національності. Гучні справи не закінчують тільки побиттям народного депутата від "БПП" Мустафи Найєма. Найбільш резонансні випадки – тому підтвердження.

Атака на співробітника СБУ

У Дарницькому районі Києва банда кавказців напала на співробітника Служби безпеки України. О 14:30 в столиці було введено план "Перехоплення". Силовика поранили на парковці за адресою вул. Вишняківська, 1б. Автомобіль Toyota або Hyundai білого кольору з чорними вставками перебуває у розшуку.

Побиття Найєма

Біля Бесарабського ринку в центрі Києва 30 квітня юнаки кавказької зовнішності побили народного депутата Мустафу Найєма. Саме в той час він сидів за кермом. тЗловмисники з місця події зникли. Для розшуку автомобілів правоохоронці ввели план "Перехоплення".

Трьох затримали. Чоловіка, який вдарив нардепа Найєма, ще розшукують. Політика забрали "швидкою" до лікарні.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Слідчий відділ Шевченківського управління поліції м. Києва розпочав кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає нападникам до чотирьох років позбавлення волі.

У середу, 2 травня, суд обрав одному з затриманих - Магомеду Саітову - запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Сам він на суді заявив, що "ніхто не хотів бійки".

Дивіться: Напад на Мустафу Найєма у центрі Києва

Криваві травневі в Одесі

1 травня в Одесі група невідомих вирішила по автомобілях, правоохоронці затримали чотирьох підозрюваних.

Копи вилучили пістолет ПМ (бойовий), два магазина, 9 бойових патронів, револьвер та пістолет іноземного виробництва калібру 5,6 мм. Одразу після цього в місті влаштували численні перевірки та посили заходи безпеки.

Згвалтування дівчини у Києві

Троє кавказців і один українець згвалтували дівчину у столиці, на вулиці Новопольовій. Вонизабрали телефон і гроші, були озброєні. У них - автомобіль "Ланос" сріблястого кольору, у столиці було оголошено план-перехоплення.

Знущання над родиною

На вулиці Булаховського близько 1:30 напали на родину. Авто зупинилося біля будинку № 22. Поки люди розплачувалися з таксистом, з двору почав виїжджати сірий Volkswagen Passat. Таксі заблокувало йому шлях і Passat блимав кілька разів фарами. За мить з авто вибігли п'ятеро чоловіків і напали на родину, всі вони - східної національності, не старше 20 років. Чоловікові Анни вони розбили голову, батькові – ніс, приставили до голови пістолет.

Дівчина крикнула мамі, щоб вона викликала поліцію. Нападники, почувши це, одразу вирішили втекти і поїхали в невідомому напрямку. Медики постраждалим надали допомогу на місці. Патрульні приймали заяву. Чим закінчилася справа, невідомо.

Дивіться: у Києві кавказці побили студента та "прокотили" його на капоті

Як повідомляв портал "Знай.ua", Притула знайшов багато спільного у побитті Найєма та нападі на Мосійчука.