У недавньому інтерв'ю уфолог на ім'я Ной, який стверджує, що він є справжнім мандрівником у часі, зробив сенсаційну заяву. За його словами, інопланетяни прибудуть на Землю в 2030 році і стануть союзниками зі Сполученими Штатами Америки.

Американські журналісти запитали Ноя про ймовірність співпраці Білого дому з інопланетними цивілізаціями, на що "людина з майбутнього" відповів: "Так, у 2030 році інопланетяни будуть союзниками практично всього світу, за винятком деяких релігій. В першу чергу, гуманоїди вийдуть на контакт саме зі Сполученими Штатами Америки.

Також в інтерв'ю Ной зізнався, що в 2020 році Дональд Трам буде повторно балотуватися на пост президента США і знову переможе у виборах. При цьому конкуренткою Трампа в президентських перегонах стане молода онука Мартіна Лютера Кінга – Іоланда Рене.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що пілот винищувача зустрівся з прибульцями. Американський пілот виклав у мережу відео, де за його словами, видно, як його переслідують два НЛО. Інцидент стався біля озера Грум Лейк у штаті Невада. Пілот не на жарт злякався.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Залишилось два дні: українців попереджають востаннє В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Мережі з'явилося відео, записане з кабіни літака недалеко від «Зони 51» в Неваді. Об'єкти невідомого походження за формою нагадували тарілки, і, як повідомив пілот, вони намагалися його наздогнати в повітрі на величезній швидкості.

На відеозаписі можна дійсно побачити кілька НЛО, які в певний момент починають виконувати дивні маневри зі зміною висоти польоту. Пілоти об'єктів не змогли наздогнати літак, так як раптово зникли з поля зору американця. Пілот літака шокований подією, адже раніше йому ніколи не доводилося стикатися з чимось подібним.

При подальшому огляді військової бази в Неваді не було виявлено на ній ніяких змін або пошкоджень. Після публікації відео в мережі з його реальністю погодилася тільки частина скептиків, в той час як друга наполягає на тому, що це, як і більшість схожих відео, відеомонтаж.