Режисер Кевін Сміт оголосив на сторінці у Facebook, що незабаром розпочнуться зйомки нового фільму про Джея і мовчазного Боба. На фото він показав першу сторінку сценарію.

Нова стрічка матиме назву "Джей і мовчазний Боб: Перезавантаження". Її зйомки розпочнуться цього літа на студії Miramax Films, де Сміт працював і над рештою фільмів. Очікується, що нова комедія стане пародією на весь американський кінематограф.

Читайте також: Леді Гага заспіває дуетом з Metallica

"Це буде дурнувата сатира, в якій ми висміюватимемо сіквели, типові для сьогоднішньої кіноіндустрії. У фільмі з'являться зіркові камео та знайомі обличчя", - написав Сміт.

This is not a drill! This is an actual image from my laptop! Yes, Kids - Jay and Silent Bob are coming back! Here's the...

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще
Posted by Kevin Smith on Thursday, 9 February 2017

Фільм "Джей і мовчазний Боб завдають удару у відповідь" вийшов на екрани у 2001 році. Він є частиною вигаданого Смітом кіновсесвіту View Askewniverse, який об'єднує стрічки "Клерки", "Лобурі", "У гонитві за Емі" та "Догма".

Джея у цих фільмах грав Джейсон Мьюз. Роль Боба, який майже завжди мовчить, виконував сам Кевін Сміт.

Як повідомляв портал "Знай.ua", автор оригінального фільму жахів "Хелловін" Джон Карпентер повідомив, що у 2018 році вийде римейк, та назвав ім'я режисера.