Букмекери Gamebet назвали фаворита головного матчу сезону. Більше шансів на успіх має Реал - коефіцієнт на перемогу у турнірі 1,7 проти 2,1 у Ліверпуля. Перемога Реала в основний час має коефіцієнт 2,22, нічия - 3,6, а перемога Ліверпуля - 3,02.

Шлях команд до фіналу ЛЧ

Ліверпуль

Перший матч на Туманному Альбіоні виграла команда Юргена Клоппа з рахунком 5:2, тому Ромі треба було забивати мінімум три голи і не пропускати.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До 25-й хвилині Ліверпуль вів у рахунку 1:2 після голів Садіо Мане і Джорджиньо Вейналдума. "Джаллороссі" зрівняти рахунок допоміг автогол Джеймса Мілнера. На перерву команди пішли з таким же рахунком.

У другій половині зустрічі англійці скинули оберти і віддали ініціативу господарям поля. Швидкий гол Едіна Джеко на 52-й хвилині повернув деяку інтригу матчу, але знову Ромі вдалося відзначитися лише на 86-й хвилині. Гарматний удар Раджі Наінгголана змусив повірити римлян у повторення дива у чвертьфіналі. На третій додатковій хвилині італійці заробили пенальті. І таким же сильним ударом бельгієць оформив дубль і зробив рахунок 4:2. Але часу відігратися у господарів вже не було, а тому далі пройшов Ліверпуль, який переміг Рому з загальним рахунком 7:6.

Реал

Мадридський Реал вдома зіграв внічию із Баварією та вийшов у фінал Ліги чемпіонів.

Німці відкрили рахунок вже на 2-й хвилині грі. Йозуа Кімміх потужно пробив після невдалого виносу Серхіо Рамоса. Однак вже на 10-й Карім Бензема зрівняв рахунок та, здається, сам був у шоці від того, що забив.

Баварія сама у себе відібрала фінал. Ще у першому таймі Хамес Родрігес повинен був вирівнювати загальний рахунок, але з метра вдарив вище воріт. Одразу після перерви Бензема оформив дубль після жахливої помилки Свена Ульрайха.

Хамес все ж забив свій м'яч, але, попри всі старання, на більше Баварії не вистачило. Фінальний рахунок 2:2 і Реал вийшов у третій поспіль фінал Ліги чемпіонів.

Раніше "Знай. uа" писав про те, що футболісти з США стали справжніми зірками в Мережі, коли авторитетний Instagram-портал bestoffootball виклав кадри з матчу однієї з нижчих ліг країни. Про це повідомляють ЗМІ. Танці, кривляння і фінти викликали справжню істерику у вболівальників. Фанати назвали ці 20 секунд дуже знущальними.