Як повідомляє Clutch.ua якщо кінчики волосся пошкоджені, то красиву зачіску буде просто неможливо створити. Не варто слухати стилістів, які твердять, що посічені кінчики можна хіба що підстригти. Деякі народні методи дуже дієві і перевірені століттями.Реп'яхова олія

Реп'яхова олія – відомий засіб по догляду за волоссям. Нанеси масло на кінчики на всю ніч, а вранці ретельно змий шампунем, без використання маски. Всього раз на тиждень - і твоє волосся стане ніжним і м'яким.

Кисломолочні продукти

Кисломолочні продукти - найстаровинніший метод догляду за волоссям. Кефір, кисле молоко або молоко нанеси на посічені кінчики, залиш на 30-40 хвилин, потім змий водою з шампунем. Таку маску можна використовувати досить часто.

Відвари і маски з трав

Такі відвари також є стародавнім методом. Свіже листя смородини, базиліка або м'яти потрібно підсушити, далі змішати з вершками до однорідної кашки, для зручності нанесення на волосся. Проробляти процедуру потрібно два-три рази в тиждень. Відвари трав з ромашки, берези, кульбаби або шавлії додадуть волоссю пружність і блиск.

Головний фактор, що впливає на сухість і пошкодження волосся - укладання термічними приладами. Якщо ти зіткнулася з проблемою посічених кінчиків, краще відкласти плойку, фен і вирівнювач у дальню шафу на якийсь час і дати волоссю відпочити.Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що у кожної дівчини обов'язково вдома знайдеться безліч незрозумілих баночок із загадковим змістом. Багато хто не знають, що більшість з них - вигадка хитрих маркетологів. Так, в список непотрібних речей потрапив і шапунь 2 в 1. Шампунь, при очищенні, покликаний розкривати лусочки волосся, а бальзам, у свою чергу, закривати їх. Так, шампунь має слабку лужну середу, щоб добре очистити волосся, бальзам ж навпаки покликаний наситити їх. Так що з хімічної точки зору такого просто не може бути.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще