Президент США Дональд Трамп повідомив на сторінці у Twitter, що будівництво стіни на кордоні із Мексикою обійдеться у більшу суму, ніж планувалося, але пообіцяв особисто підключитися до проекту та знизити вартість.

"Я ще не брав участі в обговоренні дизайну, не проводив переговорів. Коли я підключуся, ціна стане значно нижчою", - написав Трамп.

Читайте також: Білий дім поховав надії Кремля на послаблення санкцій

Голова Білого дому пригадав, що йому вдалося зменшити вартість виробництва військових літаків F-35 та президентського лайнера Air Force One.

У Міністверстві внутрішньої безпеки США повідомляли, що стіна довжиною 2 тисяч кілометрів на кордоні з Мексикою коштуватиме 21,6 млрд доларів. Її планують звести до кінця 2020 року. Презентація проекту відбудеться у найближчі дні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", під час зустрічі з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе Трамп тиснув співрозмовнику руку впродовж 19 секунд.