Українські захисники приєднались до святкування Дня матері, який цього року відзначають 13 травня, та записали зворушливе привітання найдорожчим.

У неймовірно зворушливому зверненні до українок, військові просять матерів чекати та не втрачати надії, особливо тих, чиї сини та доньки зараз перебувають у пеклі на Донбасі.

Звернення, яке опублікували в інтернеті, записали військовослужбовці 30-ї окремої Новгород-Волинської Рівненської механізованої бригади записали зворушливий відеоролик з передової, в якому привітали своїх найдорожчих з Днем матері.

"Мамо, я знаю, що був не кращим сином...

І вибач, що так рідко дзвоню...

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Але подумки до рідного дому лину, кожного разу, як на посту стою...

"Все добре, ти знаєш", - щоразу спокійно кажу...

Та поки ти з батьком на мене чекаєш, стільки я. значить, живу..., - говорять хлопці з пекельної передової на сході україни.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко привітав всіх українських матерів зі святом.

"Від щирого серця вітаю вас з прекрасним, осяяним і зігрітим високими почуттями, святом - Днем матері. Мати - це чарівне слово таїть в собі велич добра, любові і теплих спогадів. Ні на землі людини ближче і дорожче, ніж мама. Вона - берегиня родинного затишку і гармонії ", - йдеться в зверненні.

Також Порошенко зазначив, що щоденні молитви українських матерів допомагають їхнім синам, які воюють на фронті, вистояти і зберегти віру в завтрашній день.

Матерів в усьому світі привітали в інтернеті

Корпорація Google приєдналась до святкування Дня матері та присвятила цьому світлому святу новий дудл.

До підготовленого співробітниками Google дудл "доклали руку" мами і їх діти. Дитячий малюнок зображує усміхнену сім'ю динозаврів з відбитками долоньок на спинах. Дивіться зворушливий відеоролик від військових з передової

Відео-лист воїнів 30-ї ОМБр матусям

#Дякую_Мамо Військові 30 окрема Новоград-Волинська Рівненська механізована бригада записали відеовітання з передової для своїх матусь, щоб привітати їх з Днем матері Ти чекай мене, мамо, у кожну хвилину, Чекай у жорстоку добу,— Доки ти ждатимеш — я не загину. Чуєш, ми переможем війну! Справжнє і щире відео дивіться тут 👇 #будеможити

Posted by Телепрограма «Будемо жити» on Saturday, 12 May 2018
Як раніше повідомляв "Знай.ua", усім відомо, що День матері – це найпрекрасніше і найзворушливіше свято, яке дарує можливість кожній дитині привітати свою близьку людину і проявити любов і вдячність дорогій мамі. У цей день потрібно обов'язково потішити свою маму подарунком. Портал підготував список найкращих подарунків, які потішать ваших найрідніших у цей особливий день.