В столичному офісі редакції "РИА Новости Украина" проводять обшук співробітники СБУ.

Це підтвердила речниця відомства Олена Гітлянська.

"Так, обшуки проводяться", - сказала вона.

За її словами, співробітники Служби безпеки України спільно з Прокуратурою АР Крим розкрили діяльність мережі медіаструктур, підконтрольних Російській Федерації.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Правоохоронці встановили, що вони використовувались країною-агресором у рамках гібридної інформаційної війни проти України. Наразі відбуваються слідчі дії. Більш детальну інформацію обіцяли оприлюднити згодом.

Версія "РИА Новости"

За словами очевидців, силовики зайшли до приміщення зранку, бачили нібито й людей із домкратом. Журналістка, яка перебувала всередині, перестала виходити на зв'язок.

Також сьогодні вранці в Києві затримали співробітника редакції, Кирила Вишинського.

"Рахунок випадків утисків журналістів в Україні йде на десятки. МЗС закликав країни ОБСЄ і Ради Європи, а також міжнародні організації засудити політику Києва. Утиски Києва торкнулися і журналістів медіагрупи "Росія сьогодні", до складу якої входить "РИА Новости". Так, в минулому році в країну не пустили журналіста Захара Виноградова і фотокореспондента МІА "Росія сьогодні" Раміля Сітдікова, акредитованого на фінал "Євробачення", - прокоментували в "РИА Новости".

Дивіться: СБУ викрила чергову спробу вербування громадянки України спецслужбами РФ

Як повідомляв портал "Знай.ua", поліцейські поставили на коліна ветерана АТО.