У 2018 році Apple, за чутками, представить три моделі iPhone, одна з яких буде недорогий. Аналітик компанії Rosenblatt Джун Жанг повідомив, які кольори корпусу будуть в цій моделі.

За словами Жанга, Apple випустить недорогий iPhone в жовтому, рожевому і блакитному кольорах. Ймовірно, компанія вважає, що це приверне молоду і небагату аудиторію. У США ця модель буде коштувати від 550 до 650 доларів залежно від обсягу пам'яті.

Жанг також розповів, що до 2019 року Apple перейде на використання потрійного камери. Така конструкція смартфонів дозволить компанії додати нові можливості в платформу доповненої реальності ARKit.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, хакери навчилися повторно завантажувати видалені шкідливі програми в Google Play. Про це повідомляють symantec.com.

За словами експертів з безпеки, як мінімум сім заражених програм повернулися в магазин після блокування, змінивши назви та видавців. Код шкідливого ПЗ залишався таким же.

Небезпечні програми маскувалися під калькулятори, емодзі-клавіатури і диктофони для запису дзвінків, однак вони не виконували вказані в описі функції. Додатки ховалися після установки, намагаючись отримати доступ до девайсу.

Дослідники запевняють, що подібні шкідливі програми крутили жертвам рекламні оголошення і обманювали користувачів фейковими конкурсами, приносячи великий дохід хакерам за рахунок довірливих клієнтів.

Нагадаємо, що на початку травня експерти в області кібербезпеки компанії VUSec розповіли про нову форму атаки на Android-смартфони. Технологія злому отримала назву GLitch. За словами фахівців, вона використовує стару уразливість в апаратному забезпеченні Rowhammer, яка дозволяє здійснювати маніпуляції з даними, що зберігаються в комірках пам'яті компрометованих пристроїв.