У наближається зустрічі з врегулювання сирійського конфлікту в Астані офіційно запросили представників США.

Як повідомляє "Українська правда", 15-16 лютого на зустрічі політичних еліт Йорданії і Сирії, а також представників ООН в Астані відбудеться обговорення можливих сценаріїв врегулювання військового конфлікту в Сирії. Крім вищезазначених делегацій в якості спостерігачів також запросили представників США, хоча раніше Америка не брала безпосередньої участі у формуванні механізмів політичного вирішення ситуації.

Читайте також: Путін перетворив сирійську війну на бізнес-проект

Нагадаємо, кілька днів тому російський літак випустив ракету в будівлю, в якому знаходилися турецькі військові, що призвело до інтенсифікації відносин між країнами і виробленні нового механізму узгодження дій.

Знай.ua зазначає, що Башар Асад 11 лютого заявив, що цілком припускає участь американських військових у миротворчій місії в Сирії.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще