У Подільському районі Києва на території військової частини було виявлено тіло військовослужбовця-строковика. Про це в середу, 16 травня, повідомляє УНН з посиланням на джерела в медичній установі.

Так, вранці 15 травня до медиків надійшов виклик щодо тіла чоловіка, виявленого на території військової частини в Подільському районі столиці.



Загиблим виявився 20-річний військовослужбовець строкової служби з Хмельницької області. Тіло витягли з водойми на території військової частини, після чого викликали "швидку".

Причину смерті поки встановити не вдалося.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", у середу ввечері, 9 травня, на столичному проспекті Перемоги сталася страшна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого загинув молодий військовослужбовець.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як пише спільнота Dtp.kiev на своїй сторінці в Facebook, загиблим виявився хлопець 1997 року народження. Машина збила його, коли той перебігав дорогу в недозволеному місці. Від отриманих травм військовий помер в кареті швидкої допомоги. За іншою інформацією, це сталося ще до приїзду медиків.

Нагадаємо, під час рейсу на судні під гонконгських прапором "Atlantic Harmony", яке належить турецькій компанії, загинули двоє моряків з Херсона. За іншою версією, їх було троє.

Зараз судно знаходиться в Кобо-Верде. Експертиза нібито встановила, що перший моряк помер від набряку легенів, однак чим він був спровокований невідомо.

За фото з місця трагедії можна припустити, що хлопець загинув від отруєння, але точних даних поки що немає.

Відмітимо, 20 квітня, у п'ятницю, у військовому госпіталі Києва з життя пішов боєць АТО, старший солдат Широкий Геннадій В'ячеславович.Ця інформація повідомляється у Facebook на сторінці 25‑ї окремої Дніпропетровської повітряно‑десантної бригади ЗСУ.

Як відомо, Геннадій В'ячеславович помер після тривалого лікування від отриманих поранень.Під час тривалого ворожого обстрілу Широкий виконував завдання на одній з найнебезпечніших позицій Авдіївської промзони.Саме там боєць АТО отримав фатальні поранення.