Моторошна історія, яку зважилася розповісти Крістін Бебін, бере свій початок в далекому 1968 році, коли мати дівчинки стала послідовницею вчення якогось Девіда Брандт Берга, простіше кажучи, вступила до секти.



Називалася вона "Діти Бога", а її послідовники використовували секс, щоб продемонструвати божу любов і залучити нових членів до руху. Зокрема, дівчатка старше 10 років заманювали нових послідовників за допомогою сексу. Але Крістін стала свідком найгіршою боку цього культу: проституції, насильства і екзорцизму. Про це пише видання Mirror.



11-річна Крістін Бебін відчула, як у неї зводить живіт, коли вона пішла за подружньою парою до їхньої спальні і за ними зачинилися двері. Дівчинка знала, чого від неї чекають. Статеве життя вона почала вести зовсім рано через збочений культ, де дорослим дозволялося займатися сексом з дітьми, а жінкам - спати кожного разу з новими чоловіками.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Разом з братами і сестрами її відправляли жебракувати, їм заборонялося розмовляти про навколишній світ. Дітей перетворювали на роботів: їм взагалі не можна було плакати, а якщо вони не усміхалися, їх починали бити. Минуло ще 11 років, перш ніж Крістін змогла вибратися з цього пекла.

"Нам сказали, що секс - це добре, тому ми повинні насолоджуватися ним. І я не розуміла, чому мені так не подобається", - згадує жінка.

Їхню родину роз'єднали, і діти жили з іншими дітьми, оскільки вважалося, що всі дорослі - однакові батьки для всіх дітей. Казки на ніч змінилися страшними розповідями про "апокаліпсис, що насувається". Крістін було всього 12, коли разом з братом її відправили в табір в Японії, де вони пробули два роки. За цей час вона двічі піддавалася насильству.



Вирватися на свободу дівчині вдалося майже в 20 років, коли вона зустріла свого майбутнього чоловіка в комуні в Луїзіані. Дізнавшись, що Крістін вагітна, культ хотів відібрати дитину, але подружжя відмовилося і нарешті набралися сил піти із секти. Зараз жінка не звинувачує свою матір і зуміла залишити минуле позаду.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що відомого українського сектанта вивели на чисту воду.