Вже 19 травня відбудеться така довгоочікувана і масштабна подія- весілля принца Гаррі і Меган Маркл. У переддень свята преса дізнається все нові і нові подробиці, а при дворі всякий раз розходяться плітки і скандали. Родичі Меган Маркл всіляко намагалися зірвати торжество, то листами, то грубими висловлюваннями. А ось зовсім нещодавно відізвалося і минуле принца Гаррі.

Колишня дівчина принца, його перша любов Челсі Деві дала невеличке інтерв'ю виданню The Times , в якому розповіла все про їхні стосунки і про те, що відчуває до принца.
«Всі сім років з Гаррі були тортурами для мене. Я постійно відчувала тиск зі сторони, дискомфорт, відчувала на собі оціночні погляди, замість того, щоб насолоджуватися відносинами і залишатися нормальною дитиною, ким я на той момент була. Прикро мені, що я не виходжу заміж за принца зараз? Ні, це безперечно життя не для мене». - поділилася Челсі
Варто нагадати, що з 2004 року по липень 2010 року принц зустрічався з Челсі Деві. Закохані знали один одного з дитинства, вчилися в сусідніх школах. У 2004 році вони зустрілися на благодійному прийомі в Південній Африці і закохалися один в одного. За шість років Гаррі і Челсі кілька разів розлучалися, а потім знову сходилися. Сьогодні вона працює дизайнером ювелірних прикрас. З осені 2012 року зустрічається з Метью Міллсом, сином екс-міністра культури Великобританії.
Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що принц Гаррі – відомий серцеїд. У нього було багато романів з красунями, однак у свої 33 Гаррі все ще не одружений. Восени 2016 принц Гаррі почав зустрічатися з Меган Маркл. Нової і, можливо, останньою жінкою рудоволосого холостяка стала американська актриса. Дівчина на три роки старший принца, вони познайомилися влітку на благодійному заході Invictus Games в Торонто.