Голлівудська зірка Джон Траволта, мем із розгубленим героєм якого з "Кримінального чтива" насмішив юзерів, днями побував на Каннському кінофестивалі.

На ньому актор представив свій новий фільм "Кодекс Готті", де виступив виконавчим продюсером і в якому зіграв головну роль. На червону доріжку заходу Траволта вперше вивів усіх членів своєї родини.

Зірку супроводжували дружина Келлі Престон, донька Елла та син Бенджамін. До слова, члени родини Траволти також зіграли у його стрічці. Келлі Престон – дружину його героя, Елла – їхню доньку.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Після прем’єри картини Траволта влаштував вечірку, на яку покликав виступити свого улюбленого репера 50 CENT. Під час виконання хіта Just a Lil Bit 64-річний актор не втримався на місці і вийшов на сцену до свого кумира.

Как ранее сообщал портал "Знай.ua", культовий американський актор Джон Траволта змінився до невпізнання. Він значно набрав у вазі, через що втратив такі впізнавані риси обличчя.

Як виявилося, так сильно Траволта змінився заради ролі у фільмі "Лось". До безглуздої зовнішності, актора ще й коротко обстригли і одягли на нього круглі окуляри. У фільмі він грає сталкера. Багато користувачів мережі навіть не повірили, що фото реальне. Багато хто не схвалив образ колись одного з найкрасивіших акторів Голлівуду.

Нагадаємо, знаменитий голлівудьський актор Джон Траволта, відомий своєю любов’ю до літаків, подарував Товариству відновлення історичних літаків (HARS), розташованому в австралійському Альбіон-Парку, дорогий серцю Boeing-707. Про це повідомляє видання "Вголос".

Лайнер Boeing-707 спроектований в США на початку 50-х років минулого століття.

За словами актора, аби літак повернути до нормального стану, треба докласти чимало зусиль і ресурсів, але після того, як він поспілкувався з представниками Товариства, сумнівів стосовно того, що подарований ним Boeing знову підніметься в небо, не залишилося.

Джон Траволта має ліцензію пілота і налітав уже кілька тисяч годин. На його рахунку – й трансатлантичний переліт з США до Росії, коли він особисто пілотував лайнер.