Останнім часом дуже часто з'являються новини і чутки про особисте життя співачки і мандрівниці Регіни Тодоренко. Ходили плітки, що ведуча зараз пов'язана стосунками з екс-солістом групи Smash! Владом Топаловим, однак сама Регіна спростувала цю новину.

Однак у Регіни є бойфренд і вона дуже щаслива з ним, а ім'я поки не видає. А зовсім недавно в мережі з'явилися знову бурхливі обговорення на адресу співачки. Причиною стала недавня поява знаменитості на червоній доріжці Каннського кінофестивалю. Для червоної доріжки вона обрала сукню з пишною спідницею, яка повністю приховала талію.
Фолловери, вдивившись в фото вирішили, що Регіна приховує вагітність. Адже не могла ж знаменитість просто так прийти в пишній сукні! Сама Тодоренко поки не коментує ці розмови, і фанатам доводиться тільки здогадуватися про цікаве положення.
Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що знаменита мандрівниця, телеведуча і співачка Регіна Тодоренко вирішила влаштувати невелику весняну відпустку і провести її разом з батьками. Під час роботи у тревел-шоу "Орел і Решка" Регіна Тодоренко відчувала, що їй не вистачає спілкування з рідними, вона часто говорила, як сильно скучає по своїй сім'ї. Тому тепер вирішила поєднати приємне з корисним.

У перервах між зйомками нового проекту телеведуча Регіна Тодоренко весело проводить час зі своїми батьками: мамою Іриною і батьком Петром. Зараз Регіна по роботі знаходиться в італійському Палермо, а у вільний час радує батьків спільними прогулянками по визначним місцям і смачним закладам.