Умовний термін отримала мешканка Ярославля, у якої є всі шанси стати володаркою титулу "Мати року": жінка вирішила зайнятися сексом зі своїм співмешканцем, увімкнувши трансляцію, і вирішила не морочитися над тим, щоб за процесом не спостерігала трирічна донька. До слова, те, що дитина плакала, люблячу матусю теж анітрохи не збентежило і навіть не відволікло.

Про чудну історію повідомляє СУ СК РФ по Ярославській області. Чому покарання отримала тільки жінка? А це дуже важливий момент: справа в тому, що у її співмешканця відсутній зір, так що чоловік навіть не підозрював, що за настільки інтимним процесом спостерігає не один десяток зацікавлених.

За даним фактом було порушено кримінальну справу за статтею про публічну демонстрацію порнографічних матеріалів. Суд розглядав цю справу в особливому порядку. На деякий час трирічна була вилучена з сім'ї і поміщена в соціально-реабілітаційний центр. Зараз її повернули батькам, однак сім'я поставлена ​​на облік.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що в селі Таврійське Якимівського району Запорізької області батько півроку ґвалтував свою дитину, а мати довго приховувала цей факт. Постраждала - 7-річна дівчинка.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Повідомити правоохоронцям мамаша вирішила після чергової сори, коли чоловік побив вже її. Повідомляється, що підозрюваного поліцейські затримали, його звинувачують в розбещенні малолітньої дитини і в заподіянні легких тілесних ушкоджень. Гвалтівнику загрожує до 5 років позбавлення волі. Однак, поки невідомо, чи відповідатиме мати за приховування злочину.

Ми також писали про те, що в Івано-Франківській області двоє чоловіків зґвалтували дівчинку-підлітка, і знімали весь процес на камеру.

"Порушено декілька кримінальних справ за ч. 3 ст. 152 (зґвалтування, вчинене групою осіб, або зґвалтування неповнолітньої) та ст. 156 (розбещення неповнолітніх) КК. Завтра зловмисникам буде обиратися запобіжний захід. Один з них, 1982 р.н., - житель Волинської області, другий - житель Коломиї, 1975 р.н.", - розповіли правоохоронці.