У Верховній Раді все частіше можна зустріти народних депутатів з модним телефоном iPhone X, який на даний момент коштує в районі 1150 доларів. Раніше з цим дорогим апаратом засвітився лідер депутатської групи "Відродження" Віталій Хомутинник, член Радикальної партії Олена Кошелєва, а також і син Президента Олексій Порошенко.

Знай.ua знайшов серед парламентаріїв ще одного щасливого власника нового "яблокофона". Ним став член Опозиційного блоку Юрій Мірошниченко.

Як видно з фото, у нардепа iPhone X - не перший телефон цієї моделі, в руках він також тримає iPhone 8+, який коштує в районі 1000 доларів. Судячи з усього Мірошниченку, настільки подобаються телефони цієї марки, що він готовий купувати кожну новинку, як тільки вона з'явиться на ринку.

Якщо відштовхуватися від тих телефонів, який зараз має колишній регіонал, то сумарно вони стоять понад дві тисячі доларів, що дорівнює приблизно 52 тисячам гривень або 14 мінімальних зарплат.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що офіційно зарплата народного депутата в Україні коливається від 25 до 30 тисяч гривень на місяць.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Apple воскресить найпопулярніший iPhone.