Нерозлучну парочку – Діна і Сема, всі звикли сприймати однаково. Перший – красунчик, другий – розумний. Але мало хто бачив, якими були ці та інші актори задовго до зйомок популярного серіалу "Надприроднє".

Не впізнати

"Що я роблю з цієї соломинкою ?!" - здивовано запитує Денніл Еклс, дивлячись на власну фотосесію в сараї.

Підтримали естафету зірки серіалу Міша Коллінз, Дженсен Еклс, Саманта Сміт, Роб Бенедикт і Бріана Бакмастер: виклали фото самих себе в юні роки. Це сталося завдяки флешмобу #OldHeadshotDay.

Тут ви зможете оцінити величезну сорочку молодого Михайла Коллінза, "сільську" позу для фотографій від Денніл, матусю Вінчестерів Саманту Сміт в 1985 році і 23-річну Бриану "Блудну сестричку Бакмастер.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Янголи та демони

"Я маю на увазі ... що я творю з цієї соломинкою ?! Думаю, це спроба показати, що я можу виглядати круто навіть в сараї, якщо буде потрібно ... або що я їм сіно" – коментує Денніл Еклс.

Цікаво, що дружина Діна Вінчестера зовсім недавно влилася в акторський колектив.

"Це фото повертається мене в початок 1920-х. З тих пір я став тяжчим, і радий нарешті повідомити, що доріс до розмірів цієї сорочки", - зазначає Міша Коллінз.

"Пам'ятаю, я подумав, що так зазвичай не позують. І я відхилився і відтягнув воріт своєї водолазки, тому що саме водолазка видає справжнього актора", - поділився Роб Бенедикт.

А от Бріана, яка зіграла веселого шерифа, підписала свій портрет так: "Кумедно, дуже кумедно! Не хотіла б я зіткнутися з цією крихтою 23 роки тому в темному провулку ...".

Дивіться: "Наприроднє", невдалі дублі

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Каннах стартував 71-й кінофестиваль. Традиційно у Палаці фестивалів і конгресів відбулася урочиста церемонія відкриття, на яку запросили безліч зірок світового кіно. Кіномарафон триватиме 12 днів. Знаменитості позують на червоних доріжках і вечірках, а за день встигають змінити не одне вбрання.