У вівторок, 15 травня, по вулиці Привокзальна Луцька малолітня дитина їхала за кермом автомобіля Volkswagen, у результаті чого збила з ніг людину, 2 дерева і кілька вазонів. Про це повідомляють "Волинські новини".

Перехожі помітили автомобіль, який несподівано виїхав на тротуар, повільно "посадив" на капот пішохода, збив кілька вазонів і зламав 2 дерева.

До автомобілю швидко підбігли свідки події. Вони виявили, що за кермом знаходився хлопчик віком приблизно 3-5 років, якого батьки залишили в машині. За інформацією видання, чоловік, який опинився на капоті авто, і є батьком дитини.

Нагадаємо, після традиційного салюту автомобіль вилетів на червоне світло та проїхав через зебру, коли переходила дорогу 6-річна дитина з батьками, а потім зник звідти.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Через день автомобіль і жінку знайшли, інформацію про неї видав власник автосервісу. Свідки на основі запису з камери спостереження говорять про те, що з машини вийшли чоловік і жінка, які почали змивати сліди шампанським і витирати прапором Перемоги.

У цей час вже порушено справу за ч. 3 статті 264 КК РФ, їм можуть присудити максимально 5 років за ґратами.

Крім того, у Львові неповнолітня дівчина спровокувала аварію. Вона на Porsche протаранила автомобіль, при цьому уникла відповідальності завдяки своєму батькові – за те, що розбила машину потерпілого, винуватиця аварії відбулася штрафом у 525 грн.

Про інцидент, який стався на перехресті по вулиці Стуса під стадіоном "Україна", повідомив у Facebook постраждалий внаслідок аварії Василь Гукалюк. За словами Гукалюка, батько горе-водія є співвласником кількох готелів у Львові і власником автобізнесу.

"Мене протаранила 16-річна мажорка на "Порше". Її батько відмовляється віддати мені гроші за авто, аргументуючи тим, що це я винен і не загальмував", - повідомив у Facebook постраждалий у результаті ДТП Василь Гукалюк.

Дивіться сюжет про ДТП

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", українцям розповіли, скільки коштують номери золотої молоді.