Син депутата Верховної Ради України Сергія Пашинського, представника фракції «Народний фронт» і голови парламентського комітету з питань оборони, Антон, незважаючи на молодий вік вже є мільйонером. Як нагадує юрист Михайло Шнайдер, Антон Пашинський є головою відділу зовнішніх контрактів державного підприємства "Спецтехноекспорт".

"Саме ця держкомпанія видає ліцензії на експорт озброєнь. Антон Сергійович – молодий хлопець... така тепла посада. Відкриває просто необмежені можливості для додаткового заробітку", – пише юрист на своїй сторінці в Facebook.

Сергій Пашинський

За його словами, у Антона Пашинського є дві квартири в Києві, вартість однієї з яких складає більше двох мільйонів гривень. Крім того, син депутата має колекцію годинників і ювелірних прикрас, а також два автомобілі Toyota Land Cruiser Prado 2017 року випуску і Toyota Camry 2012 року випуску.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"А також близько мільйона гривень готівкою. Ще Антон отримує досить непогану зарплату. Близько 70 тисяч гривень в місяць", – додає Шнайдер.

Антон Пашинський

Юрист також нагадав скандал з контрактом з продажу Кіпрській офшорній компанії детонаторів за заниженою ціною. "З подальшим перепродажем сербській фірмі. Але вже в рази дорожче. Тільки на цій угоді хлопці зі "Спецтехноекспорту" наварили 600 тисяч євро", – стверджує юрист.

Відзначимо, що в минулому році народний депутат Сергій Пашинський задекларував 607,6 тисяч гривень доходів. Згідно декларації нардепа, його зарплата склала 240 тисяч гривень, ще 252 800 гривень він отримав як компенсацію на виконання депутатських повноважень, а 114 800 гривень — відсотки від вкладів в київському "Айбокс Банку".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у справі Пашинського спливли нові факти. У справі про стрілянину депутата Верховної Ради від "Народного фронту" Сергія Пашинського у В'ячеслава Хімікуса з'явилися нові фото - і відеоматеріали. Як повідомила у Facebook адвокат Хімікуса Марина Парінова, відео знайшлися через півтора року після відкриття провадження. Згідно з документом, фото і відео були долучені до матеріалів справи.