У четвер, 17 травня, зірки в гороскопі кажуть, що на небі зростаючий Місяць у Близнюках. Їжа сьогодні повинна бути насичена легкими жирами, вони надають клітинам організму еластичність. Для насичення легенів киснем і поліпшення самопочуття треба погуляти на свіжому повітрі. Вас ніщо не буде шокувати, сміливості і азарту буде не позичати. Детальний гороскоп на сьогодні для кожного знака Зодіаку читайте в нашій статті.

Гороскоп на 17 травня 2018 - ОВЕН
Гороскоп на 17 травня для Овнів каже, що вас можуть засмутити дрібні життєві негаразди: поганий манікюр, невдала стрижка, не той розмір замовленої в Інтернеті сукні. Не потрібно близько приймати до серця подібні проблеми, постарайтеся витягти з обставин, що склалися корисний урок.

Гороскоп на 17 травня 2018 - ТЕЛЕЦЬ
Зірки говорять Тельцям, що 17 травня можуть наздогнати несподівані проблеми з того боку, про який ви навіть не замислювалися. Не варто хитрувати і намагатися вислизнути від проблем, інакше притягатимете до себе ще більше неприємностей. Вживайте менше кофеїну.

Гороскоп на 17 травня 2018 - БЛИЗНЮКИ
Гороскоп на 17 травня для Близнюків говорить, що ви можете високо злетіти в роботі. У якийсь момент здасться, що ви досягли межі мрій, але новий кар'єрний етап розіб'є цю ілюзію. Живіть без поспіху, щоб всі перемоги були довгостроковими.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гороскоп на 17 травня 2018 - РАК
Зірки попереджають Раков, що 17 травня може в двері постукати смуток. Ви втомилися від розваг і гучних компаній друзів, тому потрібно трохи побути наодинці з собою. Медитація і йога відкриють секрети гармонії і самовладання.

Гороскоп на 17 травня 2018 - ЛЕВ
Астрологічний прогноз для Львів на 17 травня каже, що ви рухаєтеся в правильному напрямку. Не судіть себе за те, що дорога до мрії довга і з перешкодами, це лише говорить про те, що ви все робите правильно. Діліться з близькими своїми страхами, вони зможуть підтримати.

Гороскоп на 17 травня 2018 - ДІВА
Зірки на 17 травня говорять Дівам, що не потрібно прив'язуватися до місця, адже важливо не те, де ви знаходитеся, - а з ким. Ви витрачаєте багато енергії на речі, які не варті уваги, забуваючи про головні цінності. У важку хвилину рідні не підведуть.

Гороскоп на 17 травня 2018 - ТЕРЕЗИ
Гороскоп для Терезів на 17 травня каже, що вам нема на що скаржитися, а ви все одно дивитесь на "зелену траву сусіда". Навчіться приймати і усвідомлювати своє щастя і майте терпіння. Більшість поразок відбуваються тому, що людям не вистачає витримки.

Гороскоп на 17 травня 2018 - СКОРПІОН
Місяць на 17 травня для Скорпіонів каже, що вам потрібно перестати так багато думати про інших, і нарешті подбати про себе. Здоров'я - безцінне, а ви не дбаєте про нього. Закиньте всі нетермінові справи і відпочиньте: прийміть розслаблюючу ванну, почитайте цікаву книгу, наситьте себе вітамінами.

Гороскоп на 17 травня 2018 - СТРІЛЕЦЬ
Зодіак говорить Стрільцям, що 17 травня не потрібно вказувати іншим на їхні помилки і намагатися навчити когось жити, перш за все, стежте за своїми вчинками. Думайте про сказані слова, щоб не образити когось рідного. Гарний час для дачних робіт.

Гороскоп на 17 травня 2018 - КОЗЕРІГ
Гороскоп для Козерогів каже, що 17 травня ваші гідності на роботі обов'язково будуть відзначені керівником. Не бійтеся брати на себе ініціативу, ми живемо в той час, коли зайва скромність - не привід для гордості. Увечері займіться фітнесом.

Гороскоп на 17 травня 2018 - ВОДОЛІЙ
Гороскоп для Водоліїв на 17 травня каже, що ваші плани вдасться здійснити, якщо ви довіряєте своїм партнерам. У будь-якому випадку, контролюйте роботу інших, щоб потім не довелося в останню хвилину виправляти чужі помилки. Відмовтеся від спиртного.

Гороскоп на 17 травня 2018 - РИБИ
Астропрогноз на 17 травня для Риб каже, що на вас можуть навалитися турботи, які були цілком передбачуваними. Не падайте в паніку, робіть все спокійно і розмірено. Не соромтеся залучати колег в свою роботу, якщо відчуваєте, що не справляєтеся.

Як повідомляв портал "Знай.ua", названі найбільш невдалі пари знаків Зодіаку.