У США винайшли незамінний "аксесуар" для весільного плаття, щоб головній героїні вечора не довелося терпіти, червоніти і кликати на допомогу подружок. Про це повідомляють ЗМІ.

Любов приходить і йде, а їсти хочеться завжди. Також, як і справляти свої природні потреби. І день весілля – зовсім не виняток. Більше того: кожен келих "за здоров'я молодих" грунтовно випробовує на міцність внутрішні органи нареченої.

Фото винаходу

Але раз на півгодини закриватися в туалеті і возитися з десятком спідниць і складними застібками – тут ніякі нерви не витримають. Спеціально для того, щоб полегшити страждання подружок нареченої і у Великий День, одна розумна жінка винайшла штучку під назвою Bridal Buddy.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Хезер Стейнлейк із Пенсільванії пропрацювала майже десять років у весільному салоні. І кожен день під час примірок чула від майбутніх наречених одне й те саме набридливе, але слушне запитання: "і як у туалет сходити в такій сукні?".

Що ж, конструкція більшості весільних суконь і правда далека від зручності. Але Хезер придумала, як вирішити завдання за допомогою спеціального криноліну. Так і з'явився Bridal Buddy.

Bridal Buddy – це нижня спідниця з найтоншого фатину. Вона надівається під сукню і шнурком фіксується на потрібній висоті талії. Ще один непомітний шнурок проходить по подолу спідниці.

Тепер, у відповідальний момент, нареченій буде досить підняти нижню спідницю, в яку всі інші шари сукні помістяться, як у мішок.

Ось така "краса" виходить у результаті. Виглядає комічно, зате можна спокійно справити всі природні потреби і повертатися до гостей. Без зайвих нервів і "допомоги залу". А щоб повернути сукні початковий вигляд, потрібно всього лише потягнути за шнурок.

Інструкція до Bridal Buddy вмістилася у веселе відео, яке набрало купу переглядів на YouTube. І за два з невеликим роки існування Bridal Buddy зробив тисячі весіль ще трохи щасливішими.

Дивіться сюжет про подію

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", стало відомо, скільки заробить Британія на королівському весіллі.