Російський співак Філіп Кіркоров дозволив собі нецензурні вирази під час запису інтерв'ю для шведського телебачення. Бесіда була присвячена Євробаченню.

Під час інтерв'ю шведському телеканалу Кіркоров, розповідаючи про любов до конкурсу Євробачення, обматюкав людей, які знаходилися поруч.

У Мережі опублікували відеозапис інтерв'ю, яке демонструє всю "культуру" російського поп-ідола.

Під час бесіди про Євробаченні-2018 Кіркоров почув шум і пішов на розборки. Він не став стримуватися, і заявив: "А можна не шарудіти і піти нах * й звідси? Спасибі!"

Саме в такому вигляді інтерв'ю і пішло в телевізійний ефір.

Інтерв'ю проходило в Лісабоні, де 12 травня відбувся фінал конкурсу Євробачення-2018, який завершився перемогою ізраїльтянки Нетто Барзілай.

Кіркоров ж перебував на Євробаченні як продюсер учасника конкурсу - молдавської групи DoReDoS, яка в підсумку посів 10-е місце.

Нагадаємо, що в 1995 році Кіркоров брав участь в Євробаченні, але посів лише 17-е місце. Після цього він вирішив стати продюсером і композитором пісень для інших учасників конкурсу. Так, свого часу він допомагав на конкурсі Анжеліці Агурбаш (Білорусь), Дімі Білану (Росія), Дмитру Чаклунові (Білорусь), Ані Лорак (Україна), сестрам Толмачовим і Сергію Лазарєву (Росія).

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", епатажний російський співак Філіп Кіркоров розгнівав віруючих. Він опинився під шквалом критики, похвалившись ексклюзивним вбранням, яке отримав в подарунок від відомого бренду Dolce&Gabbana в Португалії, куди приїхав супроводити учасників "Євробачення-2018" від Молдови - гурт DoReDos.

На особистій сторінці в Instagram співак похвалився ексклюзивним презентом від модельєрів Dolce&Gabbana, яким став комплект яскравого вбрання з використанням релігійної тематики. На фото співак продемонстрував одяг, буквально розшитий іконами, що зачепило почуття віруючих. У коментарях під знімками користувачі розкритикували "модний прикид" співака.