Електронний реєстр боржників: що зміниться для українців

В Україні почав працювати електронний реєстр підприємств-боржників. Як заявив міністр юстиції Павло Петренко, цей реєстр був запущений Міністерством юстиції в рамках проекту по стягненню боргів по зарплаті на користь працівників. Тепер будь-який бажаючий зможе перевірити чи є на конкретному підприємстві затримки з виплати заробітної плати.

Дивіться: Мін’юст запустив реєстр боржників аліментів

Малолітня дитина за кермом спровокувала ДТП

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

По вулиці Привокзальна Луцька малолітня дитина їхала за кермом автомобіля Volkswagen, у результаті чого збила з ніг людину, 2 дерева і кілька вазонів. Перехожі помітили автомобіль, який несподівано виїхав на тротуар, повільно "посадив" на капот пішохода, збив кілька вазонів і зламав 2 дерева. До автомобілю швидко підбігли свідки події. Вони виявили, що за кермом знаходився хлопчик віком приблизно 3-5 років, якого батьки залишили в машині.

Смерть людини Путіна: вбивство чи самогубство?

З'явилася інформація про те, що член вищої ради "Єдиної Росії" Юрій Котлер виявлений мертвим у квартирі в центрі Москви. Причина смерті - вогнепальне поранення в голову. Поліція з'ясовує, чи було це вбивство чи самогубство. Тривогу підняла дружина Котлера, яка проживає у Франції. Кілька днів Юрій не виходив на зв'язок. У водія були ключі від квартири, і він вирішив перевірити, чи все в порядку, але двері були зачинені зсередини. Тоді водій викликав поліцію і рятувальників, щоб розкрити замок. Там і знайшли тіло політика.

НБУ спростив "валютну" задачу олігархам

Національний банк надав позичальникам можливість обирати банк з оптимальним курсом для купівлі валюти. Регулятор розширює можливості для клієнтів-позичальників обирати оптимальний курс купівлі іноземної валюти в уповноважених банках з метою виконання зобов'язань перед уповноваженим банком-кредитором за кредитним договором.

Світові бренди в Україні: IKEA і H&M поповнять вітчизняний ринок

Популярні шведські бренди IKEA і H&M вийдуть на ринок України вже в 2018 році. Під час зустрічі з міністром закордонних справ Швеції Маргот Валльстрем в Стокгольмі Климпуш-Цинцадзе зазначила, що товарообіг між двома країнами за рік зріс на 4,2% і склав понад 510 млн доларів.

Дивіться: Дешево та наднормово: Україна шиє одяг для світових брендів