Зведена сестра нареченої принца Гаррі Меган Маркл госпіталізовано після ДТП. Жінка пошкодила коліно і, можливо, зламала ногу через настирливого папараці.

У Флориді на платній автомагістралі фотограф намагався зробити чіткий знімок Саманти Грант та її бойфренда Марка. Марк спробував ухилитися, в результаті на машині врізався в бетонну огорожу. Саманта вдарилася об лобове скло, і бойфренд відвіз її в госпіталь.

За словами Марка, папараці зник з місця події. Саманта є сестрою нареченої принца Гаррі по батькові.

Весілля принца Гаррі і Меган Маркл відбудеться 19 травня в каплиці Віндзорського замку. Тут хрестили самого принца Гаррі в 1984 році. Свято розпочнеться 19 травня в 12:00 (14:00 за київським часом). Пряма трансляція буде доступна на телеканалах BBC, Sky News, ITV, на сайті каналу BBC, а також на YouTube і Facebook-сторінці Бі-Бі-Сі. Очікується, що за королівським весіллям будуть стежити сотні мільйонів глядачів по всьому світу.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Церемонію проведе архієпископ Кентерберійський Джастін Уелбі, а очолить церковну службу єпископ Девід Коннер, декан Віндзора. Боярином жениха стане старший брат принца Гаррі - Вільям. У церемонії також будуть брати участь діти принца Вільяма і Кейт Міддлтон.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", весілля принца Гаррі та його обраниці Меган Маркл не дає спокою всьому світу. Навколо події розгортається все більше і більше інтриг.

На цей раз Томас Маркл, батько Меган, заявив, що не прийде на свято до своєї дочки, хоча Кенсінгтонський палац офіційно підтвердив його присутність.

Видання розповідає, що причиною такого рішення Томаса став скандал, який розгорнувся навколо постановочних фото, в створенні яких він взяв участь для преси і за які йому добре заплатили.

Нагадаємо, британська консалтингова компанія Brand Finance вважає, що весілля принца Гаррі та актриси Меган Маркл, яке повинне відбутися 19 травня, може збільшити британський ВВП на 1,05 млрд фунтів стерлінгів ($1,4 млрд). Основним джерелом додаткових доходів має стати туризм.