19-річна модель з Москви Олеся Кафельникова регулярно викладає відверті фото в Instagram, за що піддається жорсткій критиці від шанувальників. Вони бачили вже всі принади юної моделі, тому помітити зміни в зовнішності для них як виявилося проста справа.

Увага до персони Олесі Кафельниковой, або, як її називають друзі та близькі, Лесі Каф, вперше виникла в 2001 році після гучного розлучення її батьків - відомого тенісиста Євгена Кафельникова і Марії Тишковой.

Зараз Олеся живе в Москві і присутня на різних світських заходах. Дівчина поділилася знімком з вечірки модного бренду, де вона, оголивши плечі, сидить на стільці. Увагу глядачів відразу привертає великий бюст моделі.

Здивовані шанувальники влаштували допит, звідки такі пишні груди може бути у такої тендітної дівчини. Нагадаємо, що Кафельникову часто дорікають у надмірній худорбі і приписують їй анорексію.

"Груди зробила?", "Швидше, ліфчик з пушапом", "Просто вдало сіла", — припустили фанати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олеся Кафельникова народилася в жовтні 1998 року в Москві. Спочатку вона відвідувала столичну школу №1234, але потім кілька років навчалася в Англії. Ще в підлітковому віці мініатюрна дівчина зробила перші кроки в модельній кар'єрі.

Олеся - яскрава представниця золотої молоді. З юних років вона оберталася в суспільстві столичної еліти, відвідувала модні покази. Улюблене захоплення Кафельниковой – верхова їзда. Батько подарував доньці коня, якого вона назвала Котик.

Нагадаємо, огляду громадськості потрапили груди Анастасії Решетовой. Сталося це після того, як модель розмістила в мікроблозі відеозапис.

У коментарі до світлини дівчина Тіматі вирішила згадати, в сукні якогось бренду вона вбралася: "Versace, Versace, Versace". Шанувальники Анастасії Решетовой, на жаль, не можуть залишати коментарі до посту, адже модель вирішила відключити таку можливість для своїх передплатників.

Проте в соцмережах обговорення розгорнулися на повну - користувачі помітили, що піднесені сукнею груди знаменитості стали здаватися ще більше, а талія залишилася такою ж стрункою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", білоруська співачка та володарка титулу "Міс груди Білорусі" Ольга Жукова звинуватила одного з таксистів у спробі зґвалтування.