Російська модель Вікторія Боня, яка неодноразово вже встигла здивувати всіх на Каннському кінофестивалі. Нещодавно засвітилася з новим супутником. Видним чоловіком виявився французький мільярдер П'єр Андюран.

Вікторія підтвердила свій роман з 41-річним французьким нафтотрейдером і, більше того, навіть заявила, що у чоловіка серйозні плани. Боня вже познайомила свою дочку Анджеліну з новим обранцем.

"У нас все серйозно. Ми вже познайомили наших дітей: від минулого шлюбу у П'єра є дочка — такого ж віку, як моя Анджеліна", — розповіла Вікторія.

Для французького мільйонера це не перші стосунки з російською дівчиною. Раніше він був одружений на російській моделі, але розлучився два роки тому.

"Він дійсно був одружений на російській моделі, вони офіційно розлучилися два роки тому", — підтвердила інформацію Боня.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Вікторію ж довгий час пов'язували стосунки з бізнесменом Алексом Смерфітом, від якого вона народила дочку Анджеліну. Близько року тому пара розлучилася, але їм вдалося зберегти дружні стосунки.

Нагадаємо, на Лазурному узбережжі Каннського кінофестивалю, в рамках якого проходять не тільки кінопокази, але і різні світські заходи. Побувала російська телезірка Вікторія Боня.

Світська левиця продемонструвала імпланти на червоній доріжці.

"Гостинне" декольте і високий розріз на платті - такою Боня з'явилася на червоній доріжці. Як з'ясувалося, вбрання для світської левиці робила дизайнер Белла Потьомкіна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", теледіва Вікторія Боня повернулася до своїх фоловерів в Instagram після двотижневого блокування. Однак крім радості фанати відчули деяке збентеження від зміненої фігури зірки.

Вся справа в зовнішньому вигляді грудей зірки. Популярна блогерша, в чому впевнені шанувальники, нещодавно зробила пластику грудей. І, мабуть, щось пішло не так, тому що вони виглядають буквально різних розмірів, хоча раніше у Боні такого не помічали.

Вікторія Боня продовжує наполягати на власній натуральності і запевняє фоловерів, що нічого не робила з власним тілом та обличчям. Однак деколи фотографії красномовніше слів. Так, кілька місяців тому фанати помітили, що груди у Боні стала значно більше.