Стали доступні смартфони відтінків Burgundy Red і Sunrise Gold Samsung Galaxy S9 і S9 Plus. При цьому гаджети з'явилися в продажу без попередніх анонсів.

Samsung випустив свої флагманські смартфони Galaxy S9 і S9 Plus в двох нових кольорах - Burgundy Red і Sunrise Gold. Гаджети з'явилися в продажу без попередніх анонсів. Про це зазначено на сайті виробника.

За інформацією видання, випуском смартфонів в нових кольорах виробник вирішив підігріти інтерес покупця до свого актуального флагману.

Зараз гаджети доступні в шести варіантах кольору: Midnight Black, Titanium Grey, Coral Blue і Lilac Purple.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що керівництво корпорації Google повідомила, що планує масштабне оновлення сервісу хмарного зберігання даних Google Drive. Перш за все, його перейменують в Google One, а він, у свою чергу, отримає ряд додаткових переваг. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

Протягом найближчих кількох місяців усі платні клієнтські тарифні плани Google Drive, крім бізнес-тарифів Suite G, оновлять Google One. Варто зазначити, що базові тарифні плани будуть такі: 100 ГБ за 1,99 дол. (близько 52 грн), 200 ГБ за 2,99 дол. (близько 78 грн), 2 ТБ за 9,99 дол. (близько 262 грн) за місяць. Також компанія вирішила відмовитися від підписки на 1 ТБ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що на початку травня глава Apple Тім Кук анонсував запуск Apple Pay в Україні. Це відбудеться протягом найближчих декількох місяців. Крім України, система почне роботу також у Норвегії та Польщі. Інших подробиць американська компанія не повідомила.

Раніше повідомлялося, що Національний банк України створив всі умови для роботи платіжної системи Apple Pay на території України.

Два найбільших в Україні державні банки - Приватбанк та Ощадбанк, готують запуск в технології Apple Pay.

"Приватбанк першим серед українських банків запустить цей платіжний сервіс. Слідом за ним буде Ощадбанк ", - розповів співрозмовник видання.