На вулиці Вільямса в Одесі спалахнув конфлікт, під час якого сталась стрілянина. Інцидент стався у закладі Family Cafe ввечері 16 травня. Про це пише одеське видання "Думская".

Сварка сталась між відвідувачами закладу. Під час перепалки один із них витягнув травматичний пістолет і вистрелив з нього у стелю.

Вильямса, #FamilyCafe

Posted by Nikolay Boldin on Wednesday, 16 May 2018

На місце інциденту прибула поліція. Правоохоронці обшукали учасників конфлікту і вилучили у них зброю.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Згодом у поліції уточнили, що конфлікт виник між групою відвідувачів та персоналом кафе. Співробітники закладу викликали працівників служби охорони.

Як наслідок вже на вулиці один з відвідувачів закладу вистрелив у повітря. Внаслідок інциденту, на щастя, ніхто не постраждав.

Очевидці у соцмережах публікують фото та відео з місця розбірок.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", в Одесі катували, вбили і пограбували американського пастора, який проводив служби в одному з місцевих храмів. Вже затримані двоє підозрюваних, передають "Вести" з посиланням на представника Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Як стало відомо, підозрюваних у вбивстві громадянина США затримали на минулих вихідних. За даними джерела, зловмисники – вихідці з Кавказу.

"Священнослужитель виявлений мертвим в орендованому ним житлі, у Малинівському районі Одеси. Чоловік був зв'язаний, на його тілі – сліди катування", - сказав він.

Нагадаємо, під Одесою копи затримали трьох підозрюваних у збройному нападі на місцевих жителів. Відомо, що один з потерпілих отримав 10 поранень та помер в лікарні.

Про це стало відомо завдяки заяві начальника головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитра Головіна.

Конфлікт почався з того, що в Білгороді-Дністровському, в одному з місцевих ресторанів відбулася словесна перепалка між компанією з шести молодих чоловіків та іноземним підприємцем на прізвисько "Керим".

"Керим" зателефонував знайомим, які пообіцяли розібратися в ситуації. 29 квітня, на мобільний телефон 24-річного хлопця (одного із згаданих шести) надійшов дзвінок із вимогою про зустріч.