У Німеччині в місті Саарбрюккен невідомий відкрив стрілянину по перехожих.

Про це повідомляє Spiegel Online.

Відомо, що інцидент стався близько 14:30 в районі Фехинген біля одного з будинків. Так, в результаті стрілянини загинули дві людини, ще кілька отримали поранення.

Згідно з інформацією видання, правоохоронці затримали нападника на місці. Мотиви зловмисника поки з'ясувати не вдалося.

Зараз на місці події працюють правоохоронці та представники місцевої влади. Про те, що злочин може бути пов'язано з тероризмом, мови поки не йде, повідомляють в місцевій поліції.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, в Німеччині 2 листопада чоловік відкрив стрілянину біля супермаркету в місті Бремен.У результаті стрілянини один чоловік отримав важкі поранення і в результаті помер.

Раніше, у місті Санта Фе (штат Техас, США) сталася стрілянина у школі, в результаті чого загинули щонайменше вісім осіб.

У нападі брали участь дві особи; вони обидва затримані, написав у твіттері шериф округу Харріс Ед Гонсалес.

Інциденти зі стріляниною в школах Сполучених Штатів Америки за останні два десятки років торкнулися понад 208 тисяч дітей.

До речі, нещодавно американський президент Дональд Трамп заявив, що збройні викладачі школи захистять США від нападів. Президент США Дональд Трамп впевнений, що збройні шкільні вчителі і добре навчені охоронці стануть гарантією запобігання масових розстрілів у навчальних закладах.

"Ми переконані в тому, що добре навчені викладачі повинні мати приховану зброю. Вони ж будуть добре навчені. І нам потрібні ці добре навчені охоронці", — сказав Трамп.

Нагадуємо також, що в елітній школі "мажора" забили до смерті. Мережа сколихнула інформація про те, що в одній з найбільш престижних англійських шкіл для хлопчиків сталася жахлива сварка між учнями. Відомо, що інцидент закінчився смертю для одного з учасників конфлікту. Так, учень школи Харроу був убитий одним ударом, після того як сказав нападнику "Ти коли-небудь будеш працювати на мене".

Як повідомляв портал "Знай.uа", 18 травня, на території гольф-клубу, що належить главі Білого дому Дональду Трампу, сталася стрілянина.

Це сталося в американському місті Дорал (штат Флорида), говориться в повідомленні поліції округу.

Правоохоронці виїхали на місце події і затримали стрільця. Поки що жодних подробиць інциденту не оприлюднили, рівно, як і немає інформації про потерпілих.

Компанія Trump Organization придбала комплекс готелю з полями для гольфу у місті Дорал ще в 2012 році і перейменувала його в Trump National Golf Resort.