На Міжнародному автомобільному фестивалі у Франції визначили найкрасивіший суперкар 2016 року. Ним став Ferrari GTC4 Lusso.

Нова модифікація Ferrari перевершила не тільки новинку Porsche Panamera і Aston Martin RB001, але і короля серійних машин Bugatti Chiron, повідомляє "АвтоЦентр".

Читайте також: ВВС назвав найкращі велосипеди 2016 року (фото)

Переможця обирало журі з фахівців і експертів з дизайну, і не тільки автомобільного, головував у якому архітектор Жан-Мішель Вільмотт.

Члени комісії дійшли висновку, що саме Ferrari GTC4 Lusso гідний називатися найкрасивішим і найвитонченішим суперкаром 2016 року.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зазначимо, нову модель Ferrari презентували на початку минулого року.

Італійський суперкар з кузовом типу Shooting Brake і потужністю 680 кінських сил прийшов на зміну знятої з виробництва Ferrari FF.

Новинка призначена для 4 осіб, при цьому може розганятися до 100 км/год за 3,4 секунди. Максимальна швидкість автомобіля складає 335 км/год.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", спонсор команди Формули-1 "Феррарі" вирішив у пам'ять про загиблого гонщика Жюля Бьянкі назвати ім'ям француза один з болідів нового сезону.