В українській столиці вранці 20 травня неадекват влаштував п'яні автопробіг по міських вулицях. В результаті чоловік пошкодив кілька автомобілів.

Відомо, що досить неприємний інцидент стався приблизно о 04:30. Після п'янки чоловіки сіли в автомобіль ВАЗ і вирішили покататися вулицями міста. Про це пишуть київські ЗМІ.

"Мчали, мчали і домчались на Оболонь, Героїв Сталінграду. Сані здавалося, що він дуже досвідчений пілот і вміє дуже круто їхати дворами на високій швидкості. Може воно і так, але десь не в цьому світі. У реальності, ці два п'яних ут*рка пошкодили 9 автомобілів", - наголошується в повідомленні.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Прибулі на місце події поліцейські змусили водія пройти тест на вміст алкоголю. Драггер показав результат – 1,58 проміле.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що жахлива дорожньо-транспортна пригода за участю міського автобуса і вантажного автомобіля відбулася у місті Кам'янка (Дніпропетровська область) на Наддніпрянському проспекті. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби ДСНС.

Відомо, що до приїзду рятувальників постраждалих з різними травмами госпіталізували до лікарень міста. Як повідомляється, в результаті події постраждали двадцять два пасажири, з них троє дітей.

13 осіб були направлені в КЗ "Кам'янської міської лікарні швидкої медичної допомоги" ДОР: 12 осіб, з них 3 дітей госпіталізовано, 1 особа перебуває на амбулаторному лікуванні. Як зазначається, 9 осіб самостійно звернулися до травмпункту та їх госпіталізація не проводилася.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Місті Ромни (Сумська область) автомобіль марки BMW на величезній швидкості зіткнувся з мікроавтобусом. Відомо, що в результаті жахливої ДТП загинуло дві людини. Українські ЗМІ пишуть, що водій BMW і вагітна дівчина-пасажир загинули тікаючи від патрульних. Водій грубо порушував ПДР і не зупинявся на вимогу поліцейських. Вже через кілька хвилин погоні легковик зіткнувся з мікроавтобусом. Водій автобуса перебуває в лікарні у важкому стані. Хлопець і дівчина, тіла яких з понівеченого автомобіля діставали рятувальники, загинули на місці.