Співачка TAYANNA завжди тримала своє особисте життя за сімома замками, йдеться у "Світському житті".

Проте артистку після концерту "Вечір прем’єр з Катериною Осадчою" помітили у компанії сина шоумена Дмитра Коляденка, учасника гурту KADNAY Філа, молодшого від співачки на вісім років.
Та зірка віднікується від цих стосунків, говорячи, що вони з Філом лише друзі.

"Дуже дружні, сердечні, душевні", - коротко прокоментувала TAYANNA.

Цікаво, що гурт KADNAY не пропускає концертів TAYANNA, так само як і співачка відвідує практично всі виступи дуету.

“Знай.ua” нагадує, співачка TAYANNA продемонструвала на знімках свої оголені ноги практично бездоганної форми. В даний час співачка відпочиває десь на тропічних широтах. Повністю оцінити фігуру відомої виконавиці, на жаль, неможливо - на ній закритий білий купальник.

Також нагадуємо, співачка TAYANNA, також відома як муза кліпмейкера Алана Бадоєва, нещодавно спровокувала чутки про свою вагітність.
Фанати співачки TAYANNA впевнені, що дівчина готується стати мамою вдруге. Хоча співачка і не коментувала ці чутки. її прихильники активно обговорюють цю тему в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вночі, 27 березня, на особистій Instagram-сторінці муза Алана Бадоєва, українська співачка TAYANNA опублікувала зворушливе фото з 5-річним сином Даніелем. На знімку хлопчик ніжно обіймає маму, поклавши голову їй на живіт. Цей жест і наштовхнув шанувальників артистки на підозри.

Деякі передплатники співачки TAYANNA помітили, що її помітно округлився животик. Це питання вони довго обговорювали в коментарях під сімейним фото: «Вона вагітна?», «Напевно таки вагітна», «Згодна! Як мило синочок їй голову на груди поклав... Видно, що фігура округлилася..».

Нагадуємо, 19 травня на Троїцькій площі в Києві канал "Україна" організовав відкрите масштабне шоу "Ліга зірок", хедлайнером якого стане популярний британський співак Джон Ньюмен.

Разом з британською зіркою участь у грандіозному відкритому концерті "Ліга зірок" взяли найяскравіші українські виконавці: MONATIK, Оля Полякова, Наталія Могилевська, THE HARDKISS, TAYANNA, Alyosha, Сергій Бабкін, Даша Астаф'єва, MELOVIN, Марія Яремчук, DILEMMA, Rumberos, TamerlanAlena.