У п'ятницю, 18 травня близько 10 години ранку непізнаний літаючий об'єкт в небі побачили в місті Чебаркуль. Свідками сріблястого об'єкта, не схожого на звичайний літак стали військовослужбовець і два його супутниці. Вони досі губляться в здогадах про те, що ж це могло бути.

Свідки стверджують, що в небі утворився літаючий об'єкт сріблястого кольору, який був схожий на сигару. Невідомий апарат не мав крил і пересувався дуже швидко. Військовий зазначає, що він скоростнее літака в 2-3 рази. Раптово з'явившись, він так само несподівано зник з небосхилу.

Величезна швидкість пересування невпізнаного об'єкта і несподіванка його появи перед випадковими свідками настільки приголомшила їх, що вони не встигли й одразу не подумали про те, щоб зняти незвичайне явища хоча б на камеру телефону. Тому судити про нього можна лише зі слів спостерігачів.

Свідки описують, що з сріблястою "сигари" утворився шар жовто-оранжевого кольору, а потім з'явився ще один такий. При цьому обидві сфери почали літати по небу в хаотичних напрямках і раптово, як і з'явилися, зникли.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На небі вони залишили лише малюнок розсічених швидким переміщення хмар, які трохи нагадували гілку дерева або мороз на склі.

Як повідомляв раніше портал "Знай. ua" у Мережі з'явилося відео, на якому зображений дивний літальний апарат на кордоні Росії і Фінляндії.

Ролик з НЛО виклали на YouTube. Матеріал зацікавив рядових користувачів і уфологів.

Оригінальний корабель інопланетян на фінсько-російському кордоні зняли на камеру. На думку дослідників космічного простору, даний ролик свідчить про наявність прибульців, які стежать за жителями Землі.