У п'ятницю, 18 травня близько 10 години ранку непізнаний літаючий об'єкт в небі побачили в місті Чебаркуль. Свідками сріблястого об'єкта, не схожого на звичайний літак стали військовослужбовець і два його супутниці. Вони досі губляться в здогадах про те, що ж це могло бути.

Свідки стверджують, що в небі утворився літаючий об'єкт сріблястого кольору, який був схожий на сигару. Невідомий апарат не мав крил і пересувався дуже швидко. Військовий зазначає, що він скоростнее літака в 2-3 рази. Раптово з'явившись, він так само несподівано зник з небосхилу.

Величезна швидкість пересування невпізнаного об'єкта і несподіванка його появи перед випадковими свідками настільки приголомшила їх, що вони не встигли й одразу не подумали про те, щоб зняти незвичайне явища хоча б на камеру телефону. Тому судити про нього можна лише зі слів спостерігачів.

Свідки описують, що з сріблястою "сигари" утворився шар жовто-оранжевого кольору, а потім з'явився ще один такий. При цьому обидві сфери почали літати по небу в хаотичних напрямках і раптово, як і з'явилися, зникли.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На небі вони залишили лише малюнок розсічених швидким переміщення хмар, які трохи нагадували гілку дерева або мороз на склі.

Як повідомляв раніше портал "Знай. ua" у Мережі з'явилося відео, на якому зображений дивний літальний апарат на кордоні Росії і Фінляндії.

Ролик з НЛО виклали на YouTube. Матеріал зацікавив рядових користувачів і уфологів.

Оригінальний корабель інопланетян на фінсько-російському кордоні зняли на камеру. На думку дослідників космічного простору, даний ролик свідчить про наявність прибульців, які стежать за жителями Землі.