У мережі показали фото спорожнілої окупованої Ялти, в якій бездомні організували нічліжки прямо біля смітників поруч із пляжем. Відповідні фото на своїй сторінці в Twitter опублікував користувач під ніком RoksolanaToday&Крим.

"Запрошуємо всіх бомжів на відпочинок у Ялту. Є вільні місця у вигляді спальних місць прямо в Приморському парку на міському пляжі! На смітнику є їжа, тут же туалет. Вода поруч", - прокоментували фото в мережі.

Крім того, в соцмережах показали фото закритого мосту в Криму і пожартували на тему "закону збереження енергії", при якому після відкриття Керченського мосту повинен був бути закритий інший міст.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що на сторінці користувача RoksolanaToday&Крим багато фотографій з окупованого Росією Криму. Анонім частенько публікує "процвітаючий" півострів: порожні пляжі, свавілля місцевої влади і просто пам'ятки курортного куточка України, які розвалюються.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зробив Кремль, щоб заманити туристів в Крим. Незважаючи на оголошені незаперечні переваги кримського відпочинку росіяни на півострів чомусь не поспішають. Російський парламент прийняв поправки до Податкового кодексу, які покликані стимулювати громадян РФ відпочивати на російських курортах і в анексованому Криму. Відповідний закон від 23 квітня №113-ФЗ "Про внесення змін до статті 255 і 270 частини другої Податкового кодексу Російської Федерації" опублікований на сайті комерційного права.

Так, документ дозволяє роботодавцям отримувати податкові пільги при оплаті відпочинку для своїх співробітників на російських курортах, а також у анексованому Криму. Ці витрати компаній будуть включатися в суму витрат, скорочуючи тим самим базу по податку на прибуток. Тобто з цих грошей фірмам не треба буде платити в бюджет 20% податку на прибуток.