Найкращим виконавцем 2017 року за версією Billboard Music Awards визнали 27-річного британського співака Еда Ширана.

Церемонію вручення премії він не відвідав, хоча був представлений у 15 номінаціях, йому присудили 6 нагород, в тому числі - "Найкращий виконавець", "Найкраща пісня на радіо" (Shape of You) і "Найкращий виконавець чарту Billboard Hot 100".

Минулого року його також називали найбільш продаваним артистом – третій студійний альбом Divide став мультиплатиновим в 36 країнах світу і розійшовся накладом у більш ніж 72 мільйони копій.

Дивіться: Ed Sheeran - Shape of You

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Творчість Еда Ширана

Англійський автор, виконавець і музикант. Його пісня Thinking Out Loud була визнана "Піснею року" на 58-ій церемонії Ґреммі. Народився у Галіфаксі, (Західний Йоркшир), згодом переїхав у Фрамлінгем (графство Суффолк). У 2008 році переїхав до Лондону, щоб почати музичну кар'єру. У 2011 випустив міні-альбом No. 5 Collaborations Project, що привернув увагу Елтона Джона.

У 2013 Ед Ширан записав сингл I See Fire як саундтрек до фільму "Хоббіт". Пісня стала досить успішною, потрапивши у більшість чартів світу.

Сингли

2011 — "The A Team"

2011 — "You Need Me, I Don't Need You"

2011 — "Lego House"

2012 — "Drunk"

2012 — "Small Bump"

2012 — "Give Me Love" (OST The Vampire Diaries, 3 сезон, 14 серія)

2012 — "Kiss me" (OST The Vampire Diaries, 4 сезон, 7 серія)

2013 — "I See Fire" (OST The Hobbit: Desolation of Smaug)

2014 — "Sing"

2014 — "All of the stars" (OST «The fault in our stars»)

2014 — "All About It" (у співпраці з Hoodie Allen)

2015 — "Bloodstream" (разом з Rudimental)

2015 —"Photograph"

Дивіться: Ed Sheeran - Perfect

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська співачка зізналася в романі із сином Коляденка. До цього вона тримала особисте життя в таємниці, але гурт, де грає син шоумена, постійно відвідує всі заходи із артисткою, чим наштовхнув декого на здогадки щодо ймовірних стосунків.