Компанія ASUS офіційно представила потужний ультрабук ZenBook Pro 15 UX550GD. Повідомляється, що в максимальній конфігурації лептоп може бути оснащений шестиядерним Intel Core i9-8950HK восьмого покоління, графікою NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti з 4 ГБ відеопам'яті і 16 ГБ оперативної пам'яті.

Що стосується інших параметрів, ультрабук виконаний в алюмінієвому корпусі, оснащений 4K-дисплеєм, SSD-накопичувачем об'ємом до 1 ТБ і стереодинаміками Harman/Kardon, що безсумнівно порадує меломанів. Повний заряд акумулятора забезпечує до 10 годин активної роботи пристрою.

Відомо, що крім начинки, на корпусі ноутбука розташовані два порти USB Type-C з підтримкою Thunderbolt 3, два USB 3.1 Type-A, HDMI і слот для карт формату microSD. Для ідентифікації користувача призначений дактилоскопічний сканер. Вага ноутбука – 1.9 кг, максимальна товщина – 18.9 мм

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На жаль, компанія не розкрила вартість новинки і дату початку його продажів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомило, що Apple додасть новий зарядний пристрій у комплектацію до iPhone 2018 року. Резервне копіювання звіту з початку цього місяця ChargerLab показало рендери нового зарядного пристрою iPhone.

Серед змін варто відзначити USB-порт C. Apple вперше включить в коробку кабель USB-C для Lightning. Ці рендери зображують європейську версію нового зарядного пристрою iPhone з закругленими контактами, які використовуються і в Україні. Очевидно, що американський варіант буде виглядати в основному однаково-з різними кінцями контактів.

Зарядний пристрій, як повідомляється, розраховане на 18 Вт, що в кілька разів більше актуальних.

Нагадаємо, що iPhone 8 і iPhone X підтримують швидку зарядку Type-C, але щоб скористатися нею, клієнтам необхідно придбати дорогі додаткові аксесуари, оскільки Apple включає в комплект тільки слабкі блоки живлення. При використанні живлення USB-C поточні iPhone заряджаються до 50% приблизно за півгодини.