Пекло на Донбасі продовжується, щодня не вщухають інтенсивні бої. Пропутінські терористи із забороненої Мінськом зброї палять не лише по позиціях українських захисників, а й по мирному населенню. Втім військові ЗСУ впевнено тримають оборону. Бійці 93-ї бригади ефектно знищили ворожу БМП.

Відповідним відео поділилися на сторінці 93-ї бригади в Facebook. Запис було зроблено за допомогою безпілотника, ймовірно, поблизу тимчасово окупованого Докучаєвська на Донечині.

У районі проведення операції об'єднаних сил українські військовослужбовці знищили чергову бойову машину піхоти бойовиків гібридної армії РФ.

"Лікарі тактичної групи "Моспине" і експерти зі здорового способу життя 93-й ОМБр попереджають: займатися тероризмом в Україні шкідливо для здоров'я", - пишуть автори посту в соцмережі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також на кадрах видно ціла система окопів, споруджених бойовиками.

Терористи на Донбасі накрили вогнем мирних жителів

Минула доба на Донбасі перетворилась на справжнє пекло. Бойовики перетнули всі межі. З забороненої Мінськом зброї ворог палить по житлових будинках, наводячи страх та відчай на мирних людей. На сході країни не припиняються інтенсивні бої.

Російсько-окупаційні війська 55 разів порушували режим припинення вогню, з них 19 разів застосовували заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Дивіться: Українські герої показали, хто в цьому краї господар

Смажена БМП на сніданок

Ранок понеділка краще починати з чогось приємного. А що може бути приємнішим за видовище чергової палаючої БМП російсько-окупаційних сил?))) Лікарі тактичної групи "Моспине" та експерти зі здорового способу життя 93-ї ОМБр попереджають: займатися тероризмом в Україні шкідливо для здоров'я. Навіть бронетехніка в руках ̶д̶е̶б̶і̶л̶і̶в̶ бойовиків кінчає життя самогубством. Далі буде! #93ОБр #ГрупаМоспине #ООС #операція_ОС #ВійнаНаДонбасі #ArmedForcesofUkraine #mechanisedtroops

Posted by 93-тя ОМБр on Sunday, 20 May 2018

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", у зв'язку із загостренням ситуації на фронті були прийняті заходи і віддано розпорядження, які спрямовані на поліпшення ситуації з безпекою і запобіганням жертв серед мирного населення. Зокрема, командувач віддав наказ військовослужбовцям надавати всебічну підтримку спостерігачам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.